Άστον τρελό στη τρέλα του!!! Ο Μπαχτσελί πήρε την σκυτάλη από τον Ερντογάν: Στην φαντασία του βλέπει ότι είναι εύκολο να διασχίσει το Αιγαίο [video]




Με τον εθνικιστή αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης “Γκρίζοι Λύκοι”, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, συνεχίστηκαν οι τουρκικές προκλήσεις. Ισχυρίστηκε ότι «είναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο», απειλώντας για μια ακόμη φορά ανοιχτά την Αθήνα, η οποία έχει εμπιστοσύνη στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι δηλώσεις του Μπαχτσελί έγιναν στη Σεβάστεια, όπου οι Τούρκοι εθνικιστές πραγματοποίησαν την Κυριακή συλλαλητήριο για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές του 2023.

Ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, σχολίασε τις προχθεσινές απειλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, λέγοντας ότι «είναι εύκολο να διασχίσουμε το Αιγαίο, καλά τα είπε ο πρόεδρος μας».

Θυμίζουμε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν είχε πει:

«Έλληνες μην ξεχνάτε τη Σμύρνη, μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ» και πρόσθεσε: «Τα κατεχόμενα νησιά της Ελλάδας δεν μας δεσμεύουν. Όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται».

Ο Τούρκος πρόεδρος χρησιμοποίησε και άθλιες και απαράδεκτες φράσεις με μηνύματα που παρέπεμπαν τόσο στο 1922 όπως το «σας ρίξαμε στη θάλασσα, να το θυμάστε» αλλά και στον Αττίλα και στην εισβολή στην Κύπρο το 1974 όπως το «θα έρθουμε βράδυ».

Πριν από λίγες μέρες, ο Μπαχτσελί είχε κάνει ανάλογες ακραίες τοποθετήσεις με αφορμή την τουρκική προβοκάτσια με τους S-300 λέγοντας ότι η Ελλάδα «θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να σταματήσει άμεσα αυτή την τρέλα. Ειδάλλως θα ζήσει πολύ χειρότερα πράγματα από όσα έγιναν στις 30 Αυγούστου 1922».

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρξε έντονη προκλητική δραστηριότητα της τουρκικής αεροπορίας στο Αιγαίο, με το ΓΕΕΘΑ να ανακοινώνει πως σημειώθηκαν 30 παραβιάσεις του ΕΕΧ και μία παράβαση του FIR Αθηνών όλες από τουρκικό UAV το οποίο πραγματοποίησε μεμονωμένες πτήσεις πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.




Σε όλες τις περιπτώσεις το τουρκικό UAV αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι Τούρκοι, μέσω της εθνικιστικής Yeni Safak που επικαλείται πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, αναφέρει ότι η Ελλάδα πραγματοποίησε δήθεν σε έναν χρόνο συνολικά 1.616 παραβιάσεις και παρενοχλήσεις κατά του τουρκικού εναέριου χώρου και των χωρικών υδάτων.

Όλα τα παραπάνω είναι τουρκικά fake news. Το αντίθετο συμβαίνει.Η Τυρκία είναι αυτή που παραβιάζει τον ελληνικό εθνικό εαέριο χώρο.

Ισχυρίστηκε ότι από την αρχή του έτους και στο οκτάμηνο μέχρι τον Αύγουστο ο αριθμός έφτασε τις 1.123. Κατά τις ίδιες πηγές τα τουρκικά αεροσκάφη παρενοχλήθηκαν με κλείδωμα ραντάρ για 3.372 δευτερόλεπτα σε 14 διαφορετικά περιστατικά.

Ο ισλαμιστής Ερντογάν σχεδιάζει όντως να επιτεθεί στην Ελλάδα; Απειλεί ασύστολα με εισβολή, στο τέλος θα το πιστέψει!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: