ΥΠΕΘΑ: Ψευδής και ύποπτη η πληροφορία περί «αιχμάλωτου» τουρκικού UAV από Ελληνες στρατιωτικούς στη Λιβύη

FILE PHOTO Ένα από τα Bayraktar TB2. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της εταιρείας




Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης διευκρινίζει ότι «η δήθεν πληροφορία που αναφέρει πως τουρκικό Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος (UAV) περιήλθε στην κατοχή Ελλήνων στρατιωτικών στη Λιβύη κατά το έτος 2020 στερείται σοβαρότητος, είναι ψευδής και ύποπτη».

Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης προσθέτει ακόμη ότι «επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του όσον αφορά στη διασπορά ψευδών ειδήσεων με αρνητικό αντίκτυπο στην Εθνική ‘Αμυνα και Ασφάλεια».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:

«Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διευκρινίζεται ότι η δήθεν πληροφορία που αναφέρει πως τουρκικό Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος (UAV) περιήλθε στην κατοχή Ελλήνων στρατιωτικών στη Λιβύη κατά το έτος 2020 στερείται σοβαρότητος, είναι ψευδής και ύποπτη.

Το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του όσον αφορά στη διασπορά ψευδών ειδήσεων με αρνητικό αντίκτυπο στην Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σε πανικό οι εισβολείς του Πούτιν: “Σουρωτήρι” οι θέσεις τους στη Χερσώνα * Και αιφνίδια ξεκίνησε αντεπίθεση των Ουκρανών και στο Χάρκοβο [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: