Έπρεπε να’ χε ρίξει ο Πούτιν πυρηνικά στην κηδεία της Ελισάβετ, λένε οι προπαγανδιστές του: Ήταν όλοι εκεί! [video]

Στιγμιότυπο από την εκπομπή της κρατικής ρωσικής τηλεόρασης όπου η τηλεπαρουσιάστρια – γνωστή ως “Σιδηρά Κούκλα του Πούτιν” , αναφωνεί “έπρεπε να το είχε κάνει χθες”… Screenshot via YouTube




Γνωστός Ρώσος προπαγανδιστής που εμφανίζεται τακτικά ως αναλυτής στα βραδινά δελτία ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης δήλωσε χθες πως κανονικά ο Πούτιν θα έπρεπε να είχε ρίξει πυρηνικά χθες στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, προκαλώντας την καταστροφή της Βρετανίας και τη μετατροπή της σε “έρημο του Άδη”.

Ο εκ των κορυφαίων στρατιωτικών ειδημόνων τ  είναι ο 54χρονος Αντρέι Γκουρούλεφ, μέλος της κρατικής Δούμας και μέλος της επιτροπής Άμυνας του ρωσικού κοινοβουλίου.

Ο Γκουρούλεφ είπε: «Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή τη Γερμανία; Υπάρχει η Βρετανία – η ρίζα κάθε κακού».

Τότε, η παρουσιάστρια της εκπομπής, η Όλγα Σκαμπάγεβα, – γνωστή ως “Σιδηρά Κούκλα του Πούτιν” – έσπευσε να συμφωνήσει με τον Γουρούλεφ ότι ο Πούτιν «έπρεπε να το είχε κάνει» τη Δευτέρα, την ημέρα της τελετής αποχαιρετισμού της βασίλισσας Ελισάβετ. «Όλοι οι καλύτεροι άνθρωποι ήταν εκεί στην κηδεία… Ο Θεός να με συγχωρέσει», είπε.

Στη συνέχεια, ο Γκουρούλεφ αποκορύφωσε την… ανάλυση: «Όταν η Βρετανία μετατραπεί σε έρημο του Άρη, τι θα αφορά το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ [υπεράσπιση της συλλογικής ασφάλειας]…;

«Υπερασπίζοντας την ερημιά του Άρη;

«Δεν θα μείνει τίποτα εκεί. Ένα ακλόνητο νησί – θα κλονιστεί».

Με πληροφορίες από The Mirror

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: