Χρυσωρυχείο τα social media για τους influencers: Κερδίζουν πλέον περισσότερα από δικηγόρους και λογιστές

Photo by Elias de Carvalho via Pexels




Εάν ονειρεύεστε να κερδίσετε έναν εξαψήφιο μισθό, καλύτερα να αρχίσετε να δημοσιεύετε περισσότερα στο Instagram.

Οι αστέρες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κερδίζουν τώρα περισσότερα ανά ώρα από τους δικηγόρους, τους λογιστές και τους μηχανικούς λογισμικού, καθιστάμενοι πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο οι πιο ακριβοπληρωμένοι στον κόσμο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Οι Βρετανοί influencers «τσεπώνουν» 117 λίρες την ώρα δηλαδή περίπου 137,000 ετησίως εάν εργάζονταν με πλήρη απασχόληση. Το ποσό είναι σχεδόν 30,000 λίρες περισσότερο από αυτό που κερδίζουν οι δικηγόροι (109,000 £) ενώ οι μηχανικοί λογισμικού και οι λογιστές πληρώνονται συνήθως με 136,000 και  101,000 λίρες ετησίως, αντίστοιχα.

Η μελέτη Future of Creativity της Adobe ερεύνησε 9.000 διαδικτυακούς δημιουργούς στη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη Βραζιλία.

Αποκάλυψε ότι όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνουν οι δημιουργοί στην κοινή χρήση περιεχομένου, τόσο πιο ευτυχισμένοι αισθάνονται. Η μελέτη έρχεται σε μία χρονική στιγμή που ορισμένοι influencers αντιμετωπίζουν πίεση να μειώσουν τις διαδικτυακές αναρτήσεις τους καθώς διαπιστώθηκε ότι «εξοργίζουν» τους ανθρώπους επιδεικνύοντας χλιδή και πλούτο σε χρονική στιγμή που το κόστος ζωής αυξάνεται δραματικά.

Με πληροφορίες από DailyMail

Daily Mail: «Μειώστε τα έξοδα του σπιτιού, πηγαίνοντας…κρουαζιέρα στα Κανάρια Νησιά»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: