Το παράνομο καθεστώς των κατεχομένων αντιδρά στις δηλώσεις Κασουλίδη: Ανακοίνωση άνευ ουσίας και σημασίας από το ψευτο-“υπεξ”

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Γιαννάκης Κασουλίδης. Φωτογραφία Cyprus MFA, @CyprusMFA




Το παράνομο ψευτο-«υπουργείο εξωτερικών» του κατοχικού καθεστώτος, αντιδρώντας στις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννη Κασουλίδη για τις νέες επαφές του κατοχικού ηγέτη στην Τουρκία, κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά ότι επιμένει στην διατήρηση του στάτους κβο στην Κύπρο.

«Η δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών σχετικά με τις συναντήσεις μεταξύ του Ερσίν Τατάρ και του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ δείχνει πόσο ενοχλημένη είναι η ελληνοκυπριακή πλευυρά με το γεγονός ότι δεν είναι ο μόνος εκπρόσωπος του νησιού και ότι υπάρχουν δύο ‘κράτη’ στο νησί», δήλωσε το παράνομο ψευτο-«υπεξ» των κατεχομένων.

Στη συνέχεια, το ψευτο-«υπεξ» υποστηρίζει ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά δήθεν «ακολουθεί μια πολιτική διατήρησης του στάτους κβο στο νησί και του τουρκοκυπριακού λαού υπό απάνθρωπη απομόνωση. Πρόκειται για μια παρωχημένη πολιτική που τολμά να χρησιμοποιήσει ακόμη και την ιδιότητα του μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως απειλή».

Εξέλιξη με στρατηγική σημασία: Οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ σε άσκηση με κομάντος της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: