Θερμή υποδοχή στον Νίκο Χριστοδουλίδη από τους κατοίκους του Ιδαλίου: Να διαχειριστούμε το μέλλον της νέας γενιάς

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης ομιλεί με νέους και νεες στη Δάλι. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Θερμά υποδέχτηκαν οι Δαλίτες τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε την Πέμπτη στον δήμο Ιδαλίου.

Σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε από φίλους και υποστηρικτές της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, πλήθος κόσμου του Ιδαλίου παρευρέθηκε για να γνωρίσει από κοντά τον υποψήφιο και να συνομιλήσει μαζί του.

Νωρίτερα, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε με νέες και νέους σε γνωστή καφετέρια στο Δάλι, όπου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις.

Οι συζητήσεις με τους νέους είναι πάντα εποικοδομητικές και ουσιαστικές. Είναι το μέλλον της νέας γενιάς που καλούμαστε να διαχειριστούμε. Με αυτή την προσέγγιση πορευόμαστε για τη διαμόρφωση του τελικού μας προγράμματος, δήλωσε ο Νικος Χριστοδουλίδης.

  • Νέες Συναντήσεις

Πέντε νέες συναντήσεις πραγματοποίησε αυτή την εβδομάδα ο Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο του διαλόγου με την κοινωνία για τη συνδιαμόρφωση του τελικού προγράμματος διακυβέρνησής του.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τα μέλη του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό, υπό την Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Τασούλα Γεωργιάδου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αξιοπρεπή διαβίωση των ατόμων με αυτισμό από την προσχολική ηλικία μέχρι την ενηλικίωσή τους με στόχο την ένταξή τους στην κοινωνία.

  • Συνάντηση με Κίνημα Οικολόγων

Την Τρίτη, ο Νίκος Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε συνάντηση με την ηγεσία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών-Συνεργασία Πολιτών, με την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εσωτερική διακυβέρνηση και καθημερινά ζητήματα που αφορούν άμεσα τους πολίτες.

Την Τετάρτη, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με μέλη της ΠΕΚ (Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου).

Κατά τη συνάντηση, που έγινε υπό τον γενικό της γραμματέα Χρίστο Παπαπέτρου και τον επίτιμο γενικό γραμματέα Μιχάλη Λύτρα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και τρόποι επίλυσης προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Η κυρία Μαρκουλλή, όπως πάντα, λέει τη δική της “αλήθεια”: Ήταν παρούσα στην περίφημη συνάντηση και έκρυψε το περιεχόμενο της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: