Σε… απόκρυφη παραλία στην Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις τελευταίες πρωθυπουργικές του διακοπές

Στιγμιότυπο από την παραμονή του Μπόρις Τζόνσον σε παραλία της Καρύστου Φωτογραφία via Twiiter




Μετά το σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον εντοπίστηκε στην Εύβοια σε παραλία της Καρύστου, συνεχίζοντας στην Ελλάδα, τις τελευταίες του πρωθυπουργικές διακοπές.

Λίγες ημέρες πριν την αποχώρησή του, με την εκλογή του / της διαδόχου του στην Ντάουνιγκ Στριτ, ο 658χρονος Μπόρις Τζόνσον εμφανίζεται σε δημοσίευμα της Sun, με τη 34χρονη σύζυγό του Κάρι και τα παιδιά τους, σε απομονωμένο όρμο κοντά στην Κάρυστο.

Οι διακοπές του βρετανού πρωθυπουργού την ώρα που η χώρα του φλέγεται από τον καύσωνα και βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει δημιουργήσει μείζον θέμα στο Νησί. Πάντως, ο Μπράντον Λιούις, ανώτερος βουλευτής των Συντηρητικών, υπερασπίστηκε την απόφαση του πρωθυπουργού να κάνει «δεύτερες διακοπές», μετά το πρώτο του διάλειμμα στη Σλοβενία που χαρακτηρίστηκε και ως ταξίδι του μέλιτος.

«Ακόμα και όταν δεν είσαι στο γραφείο της Ντάουνινγκ Στριτ εργάζεσαι» , είπε στο LBC ο Μπράντον Λιούις, ο οποίος ήταν γραμματέας της Βόρειας Ιρλανδίας πριν παραιτηθεί τον περασμένο μήνα.

Φυσικά, στον αντίλογο, εκπρόσωπος του Εργατικού Κόμματος είπε: «Σύμφωνα με τα στοιχεία των τελευταίων μηνών, φαίνεται να έχει μικρή διαφορά εάν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο γραφείο ή σε διακοπές. Όλα είναι μόνο ένα μεγάλο πάρτι για τον Μπόρις Τζόνσον, ενώ η χώρα αγωνίζεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της, από την ακρίβεια».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun oι ντόπιοι δηλώνουν έκπληκτοι για το γεγονός ότι η ομάδα του Τζόνσον βρήκε αυτή την έρημη παραλία: Ένας ντόπιος είπε: «Δεν έχω ιδέα πώς βρήκε ο Μπόρις αυτή την παραλία – ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν και η ομάδα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί». «Είναι ένα υπέροχο μέρος, αλλά δεν υπήρχε σκιά στη ζέστη των 34 C, οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολύ καιρό με τα παιδιά του. «Έφυγαν καθώς έπεσε ο ήλιος με δύο καρότσες παρκαρισμένες στη χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία.

Σε άλλο ρεπορτάζ της Daily Mail απεικονίζεται ο Μπόρις Τζόνσον να τρώει σε παραθαλάσσια ταβέρνα της ευρύτερης περιοχής ενώ σημειώνεται ότι την ίδια ώρα στην πρωθυπουργική κατοικία φορτηγά έχουν αρχίζει ήδη τη μετακόμιση.

Με πληροφορίες από The Sun και DailyMail

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: