Σάλος για τους απατεώνες της Μυκόνου: Μόνο τουρίστες πληρώνουν18$ ανά στρείδι και εκατοντάδες για ποτό – Το προσωπικό γελάει όταν φεύγουν

File Photo Ο πελεκάνος μασκώτ της τουριστικής Μυκόνου via pixabay.com




Το διαβόητο beach bar της Μυκόνου κατηγορείται επανειλημμένα ότι αναγκάζει τους τουρίστες να πληρώνουν υψηλές τιμές, προειδοποιεί τους ντόπιους να φύγουν επειδή «είναι ακριβό», ωστόσο τους χρεώνει μόνο ένα κλάσμα από το ποσό που χρεώνουν οι ανυποψίαστοι παραθεριστές.

Μια σειρά πελατών – όλοι ξένοι τουρίστες – είπαν στην DailyMail.com ότι «εξαπατήθηκαν» την περασμένη εβδομάδα αφού αναγκάστηκαν να πληρώσουν εκατοντάδες ευρώ στο DK Oyster, ένα παραλιακό εστιατόριο στο πολυτελές ελληνικό νησί.

Όλα τα θύματα είπαν πώς δεν ενημερώθηκαν για τις τιμές πριν παραγγείλουν και εκφοβίστηκαν από εύσωμους σερβιτόρους όταν τους έδωσαν τους λογαριασμούς. Αρκετοί ισχυρίστηκαν ότι παρασύρθηκαν στο μπαρ από διανομείς που τους υπόσχονταν δωρεάν χρήση ξαπλώστρων αν αγόραζαν μόνο ένα ποτό ο καθένας.

Η DailyMail.com αποκάλυψε στοιχεία ότι μόνο οι ξένοι τουρίστες χρεώνονταν εξωφρενικές τιμές στο μπαρ στο μοντέρνο ελληνικό νησί διακοπών.

Πηγή: dailymail.com

Ένας τοπικός εργαζόμενος που παρήγγειλε στα ελληνικά είπε ότι θα μπορούσε να έχει έξι στρείδια με μόλις 30 € – περίπου 30 $ και με 5 $ ανά στρείδι είναι σχεδόν το ένα τέταρτο των 18 $ ανά στρείδι που έπρεπε να πληρώσουν οι ξένοι παραθεριστές.

Στη συνέχεια χρεώθηκε 50 $ για ένα κοκτέιλ «στο μέγεθος… μπάλας» από σερβιτόρους που του είπαν ότι ήταν τυχερός ότι δεν ήταν τουρίστας επειδή θα κόστιζε «τρεις φορές την τιμή – και ένα από το προσωπικό του μπαρ γέλασε δυνατά». .

Η DK Oyster έγινε διαβόητη τον Μάιο του 2019 όταν χρέωσε μια ομάδα Αμερικανών τουριστών περισσότερα από 800 δολάρια για έξι πιάτα καλαμάρι, έξι μπύρες, τρεις ορεκτικά με κοτόπουλο Caesar, δύο μπουκάλια νερό και ένα ποτήρι χυμό ντομάτας.

Με πληροφορίες από dailymail.com

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: