Πέθανε ο συνεργάτης του Jeffrey Epstein από κορωναϊό: Υπήρξε ιδιοκτήτης της New York Post

File Photo O νεκρός προαγωγός Τζέφυ Έπστάιν EPA/US ATTORNEY SDNY




Ο Steven Hoffenberg, ένας από τους συνεργάτες του Jeffrey Epstein και κάποτε ιδιοκτήτης της The New York Post, πέθανε σε ηλικία 77 ετών.

Η αστυνομία κλήθηκε χθες στο σπίτι του Χόφενμπεργκ στο Ντέρμπι του Κονέκτικατ από έναν φίλο του. Βρήκαν τον Χόφενμπεργκ ξαπλωμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του.

Η αιτία του θανάτου του παραμένει ανεπιβεβαίωτη, αλλά δεν υπήρχαν ορατά σημάδια τραύματος στο σώμα του, είπε αστυνομική πηγή.

Το σώμα του ήταν τόσο αποσυντεθειμένο που η αστυνομία πιστεύει ότι βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Ένας ιατροδικαστής χρησιμοποιεί τώρα τα οδοντιατρικά του αρχεία για να κάνει ταυτοποίηση.

Ο Χόφενμπεργκ έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1990 με την σκανδαλώδη Towers Financial Corp, μια εταιρεία που διηύθυνε με τον Έπσταϊν και το όχημα στο οποίο εξαπάτησαν 460 εκατομμύρια δολάρια από 200 θύματα.

Πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή για τα εγκλήματα και αναδείχθηκε ένας αλλαγμένος άνθρωπος που έγινε φίλος με τα θύματα του Έπσταϊν και εντάχθηκε στον αγώνα τους εναντίον του αείμνηστου παιδεραστή.

Τις τελευταίες του μέρες, ο Χόφενμπεργκ ζούσε μόνος σε ένα διαμέρισμα στο Ντέρμπι του Κονέκτικατ.

Με πληροφορίες από DailyMail.com

Καταλυτική δήλωση Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Δικαίωμα της Κύπρου η αξιοποίηση των πόρων της εντός ΑΟΖ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: