Νέοι μπελάδες για την Μέγκαν Μαρκλ: Μήνυση από την ετεροθαλή αδελφή της για συκοφαντική δυσφήμιση

FILE PHOTO: O Χάρι και η Μέγκαν. EPA, FACUNDO ARRIZABALAGA




Σε μήνυση κατά Μέγκαν Μάρκλ ,Δούκισας του Σάσεξ, προχωρά η ετεροθαλής αδελφή της Σαμάνθα κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμιση. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της έχει στη διάθεσή της αποδείξεις για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Η Samantha μήνυσε τη Μέγκαν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξή της στην Οπρα Γουίνφρεϊ καθώς και για σχόλια που περιλαμβάνονται στο βιβλίο Finding Freedom τα οποία όπως υποστηρίζει είναι μέρος μιας εκστρατείας για την «καταστροφή» της φήμης της.

Από την πλευρά της η νομική ομάδα που εκπροσωπεί τη δούκισα του Σάσεξ υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί που διατύπωσε στην Όπρα ήταν αποτέλεσμα του «πώς ένιωθε» και ότι δεν είναι η ίδια συγγραφέας του βιβλίου επομένως δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη.

Απαντώντας στους συγκεκριμένους ισχυρισμούς ένας από τους συνηγόρους της Σαμάνθα ο Jamie Sasson, από το Ticktin Law Group, δήλωσε στο Newsweek: «Εχουμε πραγματική απόδειξη για το ψεύτικο αυτών των δηλώσεων και ότι η Meghan Markle έκανε αυτές τις δηλώσεις.

«Στην Oprah έγιναν απευθείας και στο Finding Freedom δόθηκε εντολή να τεθούν αυτά τα πράγματα στο βιβλίο από την κυρία Μέγκαν Μαρκλ μέσω email. Αν δεν είχαμε το email, θα ήταν μια διαφορετική ιστορία».

«Το μέρος που λείπει σε όλο αυτό το θέμα είναι ότι συμπεριφέρονται σαν να μην προκλήθηκε κακό από αυτές τις δηλώσεις που έγιναν», κατέληξε.

«Σαφώς βάλαμε στην καταγγελία μας τη ζημιά που προκλήθηκε στη Σαμάνθα Μαρκλ από τον χαρακτηρισμό της ως ψεύτρα. Τώρα αντιμετωπίζει διαδικτυακά σχόλια της «ψεύτρας αδερφής της Μέγκαν» ενώ δεν είπε ποτέ ψέματα για τίποτα.

Σύμφωνσα με όσα περιλαμβάνονται σε δικαστικό έγγραφο, η Σαμάνθα, κόρη του Τόμας Μάρκλ, του πατέρα της Μέγκαν, ισχυρίζεται ότι η Δούκισσα ξεκίνησε μια «προμελετημένη εκστρατεία για να καταστρέψει» τη φήμη της ίδιας και του πατέρα της.

Ισχυρίζεται ότι η αδερφή της προσπάθησε να καταστρέψει την αξιοπιστία τους, έτσι «δεν μπορούσαν να παρέμβουν ή να αντικρούσουν την ψευδή αφήγηση και την ιστορία ζωής του παραμυθιού που επινόησε η κατηγορούμενη».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Μέρλιν Μονρό: 60 χρόνια από τον αινιγματικό θάνατό της – Έζησε εκρηκτικά, εκτέθηκε στη δημοσιότητα όσο καμιά άλλη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: