Κυβερνητική απάντηση σε Ερντογάν: Η Ελλάδα γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος τα δίκαιά της

Photo Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Η νέα, βρώμικη επίθεση Ερντογάν κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων απ’ αφορμή την 100η επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης καθώς ο εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έκανε λόγο για μια ακόμη διαστρέβλωση της ιστορίας απ’ τον Τούρκο Πρόεδρο προκειμένου “να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του”.

Ο Ερντογάν χρησιμοποίησε λεξιλόγιο πεζοδρομίου και μεταξύ άλλων είπε ότι  οι Έλληνες ήταν «το πιόνι άλλων εχθρικών δυνάμεων της εποχής, αλλά με την πίστη και την αποφασιστικότητά τους οι Τούρκοι κατάφεραν να τους ρίξουν στη θάλασσα».

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου:

Ο κ. Ερντογάν έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του. Η Ελλάδα αντίθετα, στη μακραίωνη πορεία της, γράφει ιστορία. Ιστορία για την οποία είμαστε υπερήφανοι, αφού η Ελλάδα διαπρέπει με τον πολιτισμό της και τα επιτεύγματά της. Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της.

 

Βρώμικη επίθεση Ερντογάν κατά των Ελλήνων: Χρησιμοποίησε λεξιλόγιο πεζοδρομίου, κάλεσε σε “μεγάλη μάχη” (κατά της Ελλάδας)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: