Kαταιγίδα στην Αθήνα: Έκλεισαν Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης, πλημμύρισε η Πειραιώς – Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα το επόμενο 48ωρο [video, photo]

Photo Στιγμιότυπο από την οδό Λένορμαν την ώρα καταιγίδας Πηγή: Hellas Journal




Καταιγίδα πλήττει την Αττική ενώ τα ένοντα καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν να επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να επικρατήσει σημαντική αστάθεια με τις βροχές να εκδηλώνονται στις περισσότερες περιοχές μέχρι την Πέμπτη.

Ορισμένες προγνώσεις κάνουν λόγο ακόμη και για χαλαζοπτώσεις, με τη βελτίωση να αρχίζει ξανά από την Κυριακή.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία κάνει λόγο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους προβλέπονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Πηγή: Hellas Journal

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης

Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω συσσώρευσης υδάτων, προχώρησε η αστυνομία. Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της πλατείας Κρήτης στο ρεύμα προς Βούλα.

Επίσης διακοπή  κυκλοφορίας των οχημάτων  έγινε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης,  Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα.

 

Στις πρώτες θέσεις με τους περισσότερους κεραυνόπληκτους της Ευρώπης η Ελλάδα -Οδηγίες προστασίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: