Η ευρωπαϊκή ηγεσία μας συγχαίρει για το τέλος της εποπτείας, λέει ο Οικονόμου, κι ο Τσίπρας έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα

FILE PHOTO: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Δήλωση με την οποία ασκεί εντονότατη και αυστηρή κριτική στα όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για τον σημερινό, επίσημο τερματισμό της ενισχυμένης εποπτείας της Ελλάδας, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Καταλογίζει ψέματα και θράσος στον Αλέξη Τσίπρα καθώς και προσπάθεια να μετατρέψει “το άσπρο σε μαύρο” , καθώς όπως σημειώνει, “είναι το μόνο που γνωριζει να κάνει”.

Η πλήρης δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι:

“Η ευρωπαϊκή ηγεσία συγχαίρει σήμερα την Ελλάδα για την έξοδο από την Ενισχυμένη Εποπτεία. Ο κ. Τσίπρας, που έχει ταυτιστεί με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου, με το ψέμα, την εξαπάτηση, τον διχασμό, τους φόρους, τις περικοπές, το τσάκισμα της μεσαίας τάξης και την περιθωριοποίηση της χώρας, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα και να εμφανίζει μάλιστα ως επιτυχία το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και τα 100 δισ. που χρέωσε τους Ελληνες.

Αμετανόητος, εξακολουθεί να βαδίζει τον δρόμο του ψέματος επιχειρώντας ξανά να κάνει το μαύρο, άσπρο. Γιατί είναι το μόνο που ξέρει να κάνει”.

Εμείς το πετύχαμε κι ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει, λέει ο Τσίπρας για την έξοδο από την εποπτεία: Ψέματα και θράσος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: