Η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη πάει στον Αντέννα: Θα παρουσιάζει την εκπομπή “Στούντιο με Θέα”

Η εξαιρετική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Φαίη Μαυραγάνη, η οποία αποχώρησε από το OPEN και από το Σεπτέμβριο θα παρουσιάζει εκπομπή στον Αντέννα. Photo via OPEN TV




Ο Αντέννα καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, Φαίη Μαυραγάνη, η οποία έκανε χθες την τελευταία της εκπομπή στο κανάλι OPEN. Το τηλεοπτικό κανάλι ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία με τη δημοσιογράφο.

Όπως αναφέρεται, στο δυναμικό του ΑΝΤ1 ανήκει από σήμερα κι επίσημα η Φαίη Μαυραγάνη. Το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλωσορίζει τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια που θα αναλάβει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του σαββατοκύριακου.

Μετά από 11 χρόνια, η έγκριτη δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επιστρέφει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία της, αλλά και με την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Η Φαίη Μαυραγάνη, η ήρεμη δύναμη της ενημέρωσης, έχει ταυτίσει την επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα.

Μέσα από τον ΑΝΤ1, θα συνεχίσει να δίνει το δικό της ισχυρό στίγμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στούντιο με θέα».

Κουκάκης: Ο διοικητής της ΕΥΠ “υπονόησε πως η παρακολούθηση μου δήθεν έγινε μετά από αίτημα ξένης αρχής”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: