Έγκλημα στην Αίγινα: Ο σκούφος πρόδωσε τον δράστη επτά χρόνια μετά – Αισιοδοξία για εντοπισμό του συνεργού [video]

Photo Ο δράστης οδηγείται σε δικαστήριο Screenshot via Youtube video Alpha Tv




Εξιχνιάζεται το φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα στην Αίγινα το 2015 όταν ένας 36χρονος (σήμερα) Αλβανός λήστεψε και έκαψε ζωντανούς θεία και ανιψιό.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τις αρχές της Μάλτας κατόπιν τυχαίου ελέγχου στην παραθαλάσσια πόλη των 15.000 κατοίκων στην οποία είχε βρει καταφύγιο, μετά το στυγερό έγκλημα.
Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτη τη συμπεριφορά του, τον μετέφεραν στα γραφεία της αστυνομίας και εκεί ταυτοποιήθηκε το DNA βάσει του διεθνούς εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από την ΕΛ.ΑΣ.




Αισιοδοξία για εντοπισμό και του συνεργού του

Η σύλληψη του 36χρονου δημιουργεί αισιοδοξία στις Αρχές πως θα καταφέρουν να φτάσουν και στον συνεργό του, καθώς εκτιμάται ότι δεν ήταν μόνος του το μοιραίο βράδυ.

Σημειώνεται πως σημείο κλειδί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αποδείχθηκε ένας μαύρος σκούφος που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, με την ανάλυση να δείχνει ότι ανήκει σε κάποιον από τους δράστες.

Δικαιωμένοι οι συγγενείς

Δικαιωμένοι αισθάνονται οι συγγενείς των δύο θυμάτων του άγριου εγκλήματος. «Δικαίωση υπήρξε με τη σύλληψη του δράστη, άνοιξε το δρόμο της δικαιοσύνης και πιστεύω ότι θα δικαιωθούν οι ψυχές αυτών των ανθρώπων που μαρτύρησαν και ο δράστης, αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας θα πάρει τη θέση που του αξίζει» δήλωσε στον ALPHA η αδερφή του 44χρονου θύματος

«Περιμένουμε να εκδοθεί ο δράστης και να ομολογήσει στις ελληνικές αρχές, εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές» συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: