Αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά από τον πρώτο γύρο του US OPEN: «Εξαφανίστηκε» από το τερέν ο Ελληνας πρωταθλητής

File photo: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland Garros EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON




Από τον πρώτο γύρο του αμερικανικού τουρνουά τένις (US OPEN) αποκλείστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάνοντας με 3-1 σετ από τον Ντανιέλ Ελάι Γκαλάν που βρίσκεται στη θέση 94 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 26χρονος Κολομβιανός έφτασε δίκαια στη νίκη καθώς ο Ελληνας πρωταθλητής ειδικά στα δυo πρώτα σετ, «εξαφανίστηκε» από το τερέν και με δυσκολία κατάφερε να αποσπάσει μόλις ένα game.

Το 6-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο σετ μαρτυρά την εικόνα του αγώνα ενώ το 6-1 του δεύτερου σετ ήρθε να συμπληρώσει την κάκιστη απόδοση του Τσιτσιπάς.

Στο τρίτο σετ η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε, έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης και το κατέκτησε με 6-3 αφού ο Κολομβιανός έκανε αρκετά λάθη εξαιτίας της πίεσης που δέχθηκε.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε να βγάζει ξανά αντίδραση, ωστόσο, αυτή τη φορά ο Κολομβιανός είχε τις απαντήσεις.

Όσο και αν τον πίεσε ο Τσιτσιπάς ο Ντανιέλ Ελάι Γκαλάν κράτησε την ψυχραιμία του, περιόρισε τα λάθη του και τελικά με 5-7 πήρε το σετ και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση.

Επιβλητική η Σάκκαρη στην πρεμιέρα του US Open: Ισοπέδωσε με 2-1 την Τατιάνα Μαρία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: