Αμύνεται ο ΔΗΣΥ και ο Αβέρωφ στην σφοδρή επίθεση του ΑΚΕΛ για τα σκάνδαλα: Με την ευκαιρία επιτίθεται και στο ΔΗΚΟ

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου. Φωτογραφία ΔΗΣΥ




Ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στις σφοδρές επικρίσεις του ΑΚΕΛ για τις πολιτικογραφήσεις που οδήγησαν στο σκάνδαλο των “Χρυσών Διαβατηρίων”.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι «το ΑΚΕΛ επέλεξε και πάλι τον δρόμο του λαϊκισμού και της όξυνσης». Σημειώνει ότι «το ΔΗΚΟ και ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος έφτασαν στο σημείο να αφήσουν τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό για την υπόθεση των πολιτογραφήσεων, και τους φταίει ο Νίκος Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ».

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ τονίζει:

Το ΑΚΕΛ επανέρχεται και σήμερα στο ζήτημα των διαβατηρίων, επιλέγοντας πάλι τον δρόμο του λαϊκισμού και της όξυνσης. Δεν περιμένουμε τίποτα περισσότερο από το κόμμα που είναι ταυτισμένο με τη θεσμική διαφθορά.

Την ίδια ώρα δεν μπορούμε παρά να μην σημειώσουμε τη στάση του ΔΗΚΟ.

Το ΔΗΚΟ και ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος που έφτασαν στο σημείο να αφήσουν τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό για την υπόθεση των πολιτογραφήσεων, και τους φταίει ο Νίκος Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ, αφήνουν στο απυρόβλητο τον εκλεκτό τους για την Προεδρία ο οποίος συμμετείχε στη λήψη όλων των αποφάσεων που οι ίδιοι στο ΔΗΚΟ θεωρούν καταστροφικές.

Αυτή είναι η στάση που κρατούν ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ και για αυτή θα κριθούν από την κοινωνία.

Αυτοί που κυβερνούν (την Κύπρο) οργάνωσαν και εκτέλεσαν το σκάνδαλο των “Χρυσών Διαβατηρίων”, υποστηρίζει το ΑΚΕΛ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: