Το Προεδρικό απαντά στο ΑΚΕΛ: Αδιανόητο να παρουσιάζει την Κυβέρνηση έτοιμη να εναντιωθεί στην επιτυχία της

FILE PHOTO; Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος στο Προεδρικό Μέγαρο. Φωτογραφία ΓΤΠ, Σ. Ιωαννίδης




Η Κυβέρνηση που εφάρμοσε το ΓεΣΥ «μετά από δεκαετίες άγονων συζητήσεων», ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως να το υπερασπιστεί, πολύ καλύτερα από το ΑΚΕΛ που τα δέκα χρόνια πριν την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη είχε στο Υπουργείο Υγείας δικό του Υπουργό, απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου.

Στην δήλωσή του ο ΚΕ αναφέρει πως:

“Το ΓεΣΥ δεν κινδυνεύει από τον διορισμό ενός εκ των 13 μελών του ΔΣ του ΟΑΥ, αλλά «από τον λαϊκισμό και τις ανεύθυνες κορώνες όσων ισχυρίζονται ότι το στηρίζουν, ενώ αναλώνονται σε ευκαιριακές παρεμβάσεις».

Ο κ. Πελεκάνος σημειώνει πως γνωρίζουν οι πολίτες ποιοι καθημερινά αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών και αναφέρει ως απτά παραδείγματα τα εφημερεύοντα ιατρεία, την υπογραφή συμβολαίου για δημιουργία νέας μονάδας αιμοκάθαρσης στη Λευκωσία και την ένταξη ενός ακόμα μεγάλου νοσηλευτηρίου τις επόμενες μέρες.

«Είναι αδιανόητο να παρουσιάζει το ΑΚΕΛ την Κυβέρνηση έτοιμη να εναντιωθεί στην ίδια της την επιτυχία. Την ώρα που το ΑΚΕΛ θα αναζητεί τρόπους έκφρασης της αντιπολιτευτικής του μανίας, η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω ενίσχυση του ΓεΣΥ, με στόχο να προσφέρει ποιοτικότερες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους ασθενείς», καταλήγει.

Τα διδάγματα από τη θυσία των ηρώων της Κύπρου μας δίνουν δύναμη να μην υποστείλουμε τη σημαία, δήλωσε ο Πετρίδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: