Ο Οζερσάι αποκαλύπτει και κατηγορεί τον Ερσίν Τατάρ: Οι αντάρτες της ΕΟΚΑ και σε βίντεο του ψευδοκράτους για την εισβολή!

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ στο κατεχόμενο και παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, γίνεται δεκτός από τον Κουντρέτ Οζερσάι. Φωτογραφία υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας




Η φωτογραφία με τους άνδρες της ΕΟΚΑ στον Πενταδάκτυλο δεν τυπώθηκε μόνο στο παράνομο «κρατικό» λαχείο για την επέτειο των Κοκκίνων, αλλά έπαιξε και στο βίντεο της παράνομης ψευτο-«προεδρίας» του ψευδοκράτους.

Τα παραπάνω αναφέρει σε νέα ανάρτησή του ο Κουντρέτ Οζερσάι, παραθέτοντας και το σχετικό βίντεο.

Το βίντεο ετοιμάστηκε για την επέτειο της μαύρης εισβολής του Αττίλα, στις 20 Ιουλίου, αναφέρει ο Τουρκοκύπριος πολιτικός.

Όπως μεταδίδουν τα τορκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης (ΜΜΕ), στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΚΛ γράφει πως στο εν λόγω βίντεο και στο χρονικό σημείο 0:09 η φωτογραφία της νίκης των ανδρών της ΕΟΚΑ που κατέλαβαν στρατηγικό σημείο στον Πενταδάκτυλο και πανηγυρίζουν, φαίνεται επίσης και περιλαμβάνεται στο «επετειακό βίντεο» του ψευδοκράτους.

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ στην δήλωσή του (για το λαχείο) είπε πως αυτή η ασέβεια δεν μπορεί να συγχωρεθεί και κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την «αντίσταση των Κοκκίνων», γράφει ο Κουντρέτ Οζερσάι, ωστόσο – συνέχισε – και η ψευτο-«προεδρία» προέβη στην ίδια πρόκληση, οπότε κι αυτή θα πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται να κάνει.

Ζήτησε δε τόσο από τον Ερσίν Τατάρ όσο και από τον παράνομο ψευτο-«πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ να ζητήσουν συγνώμη από τον «λαό» και τους «ήρωες των Κοκκίνων» και να επαναλάβουν αυτή τη συγνώμη στις 8 Αυγούστου στην τελετή στα Κόκκινα, μπροστά από τους συγγενείς και τις οικογένειες των πεσόντων.

«Ο εθνικισμός απαιτεί την προστασία ορισμένων αξιών, της ιστορίας και της αξιοπρέπειας του κράτους». Αυτή η αμέλεια, οι προσλήψεις χωρίς αξιοκρατία και η αδιαφορία, δεν προστατεύουν το κύρος του «κράτους», αντιθέτως το υπονομεύουν”, δήλωσε ο Κουντρέτ Οζερσάι.

Κάποιος να πει στον κατοχικό ηγέτη να πιεί …ξύδι: Θύμωσε επειδή στα “λαχεία” έβαλαν φωτογραφία των ανταρτών της ΕΟΚΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: