Μετά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, θετική στον κορωνοϊό και η Πρώτη Κυρία: Επίσης η βουλευτής Χαραλαμπίδου (video)

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης στην Εκδήλωση Μνήμης για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τη σύζυγό του Άντρη. Φωτογραφία ΣΤ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ




Μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, θετική στον κορωνοϊό είναι και η Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη. Προφανώς έδωσε τον ιό με τον σύζυγό της.

Η κ. Αναστασιάδη βγήκε θετική πριν λίγες μέρες κατά τη διάρκεια ελέγχου στον οποίο υπεβλήθη, ενώ σήμερα εντοπίστηκε θετικός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Προεδρικού, η κατάσταση της υγείας του Προέδρου είναι πολύ καλή, ενώ τα συμπτώματά του είναι ήπια.

Μιλώντας στην εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, ανέφερε ότι, ο Πρόεδρος δεν παρουσίασε κάποια ιδιαίτερα συμπτώματα, αλλά διαγνώστηκε θετικός μετά από την καθιερωμένη εξέταση στην οποία προβαίνει καθημερινά.

Σύμφωνα με τον κ. Πελεκάνο, ο Πρόεδρος έχει αυτοπεριοριστεί και εξέφρασε τη λύπη του καθώς δεν θα μπορέσει να παραστεί στις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες μέρες.

Ο κ. Πελεκάνος εξήγησε πως τα καθήκοντά του ο Πρόεδρος, θα τα εκτελεί απομονωμένος, από την οικία του στο Προεδρικό.Τα συμπτώματα τα οποία έχει παρουσιάσει είναι πολύ ήπια, έτσι η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά καλή.
Μετά τη διάγνωση του Νίκου Αναστασιάδη, έχουν ενημερωθεί οι στενές του επαφές για να εξεταστούν άμεσα.

Θετική στην Covid-19 διαγνώστηκε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Μάλιστα στέλνει και ένα… μήνυμα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος εντοπίστηκε επίσης θετικός στον ιό.

Σε ανάρτηση της αναφέρει: «Περαστικά μας Νίκο Αναστασιάδη. Προσωπικά από αυτή τη μάχη με τη COVID-19 δεν με βλέπω να βγαίνω αλώβητη! Εύχομαι εσείς να τα πάτε καλύτερα».

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: