Η Νικόλ Κίντμαν στην Ελλάδα: Διαγωνισμός στο Instagram για να βρούνε από ποιο νησί είναι η φωτογραφία που ανέβασε [εικόνα]

epa09854190 Nicole Kidman arrives for the 94th annual Academy Awards ceremony at the Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles, California, USA, 27 March 2022. EPA/DAVID SWANSON




Η Νικόλ Κίντμαν βρίσκεται σε διακοπές στην Ελλάδα, προφανώς πάνω σε κάποιο σκάφος, αλλά κανείς δεν γνωρίζει που. Η ίδια απλώς ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας «Σ’ ευχαριστώ όμορφη Ελλάδα».

Από εκείνη τη στιγμή έχει ξεκινήσει ένα ράλι εικασιών για τον τόπο που απαθανάτισε η οσκαρική Αυστραλή ηθοποιός.

Κάποιος αρχικά μίλησε για τους Παξούς, στην πορεία μπήκαν και άλλα νησιά στην εξίσωση έως ότου κάποια ακόλουθός της σχολίασε κάτω από την ανάρτηση: «Καλώς ήλθες στη Σύμη Νικόλ Κίντμαν».

Είναι δε τέτοιο το ενδιαφέρον που στις αναζητήσεις της Google πρώτη όταν πληκτρολογείς το όνομά της είναι το «διακοπές στην Ελλάδα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Πάντως η Νικόλ Κίντμαν είναι μια από τις πολλές διασημότητες που επέλεξαν και φέτος τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους, με τους περισσότερους φυσικά να προτιμούν τη Μύκονο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι αναρτήσεις τους σε λογαριασμούς με εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια ακόλουθους αποτελούν τεράστια διαφημιστική προβολή για την Ελλάδα. Το ίδιο αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί ούτε με δαπάνη πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Εκαναν ευθανασία στoν Αν Αν, το μεγαλύτερο σε ηλικία γιγαντιαίο πάντα στον κόσμο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: