H «πιο καυτή γιαγιά του κόσμου» πίνει νερό καρύδας, κάνει κρύα ντους και έχει εχθρό τη ζάχαρη [βίντεο]

Η 51χρονη Τζίνα Στιούαρτ, η «πιο καυτή γιαγιά του κόσμου». Photo screehshot via Instagram worldshottestgrandma




Τα μυστικά της ομορφιάς της μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο η 51χρονη Τζίνα Στιούαρτ, η αποκαλούμενη ως «η πιο καυτή γιαγιά του κόσμου».

Το μοντέλο που διατηρεί λογαριασμό της στο OnlyFans αποκάλυψε πως αποφεύγει τη ζάχαρη σαν εχθρό και κάνει ένα κρύο ντους την ημέρα.

Στις εντυπωσιακές φωτογραφίες με μπικίνι που ανήρτησε πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Instagram όπου έχει 340.000 ακολούθους ανέλυσε τον τρόπο ζωής της που όπως ισχυρίζεται έχει οδηγήσει στην αντιστροφή της γήρανσης.

Η Τζίνα που πολλοί την παρομοιάζουν με τη σταρ του Baywatch Πάμελα Αντερσον υποστήριξε πως το κυριότερο συστατικό που την κρατά νέα είναι το νερό καρύδας στο οποίο «ορκίζεται».

Οπως ισχυρίζεται, επικαλούμενη μία μελέτη του 2008, το να πίνει νερό καρύδας όχι μόνο την κρατά νέα αλλά συμβάλει στο να μειωθεί ο κίνδυνος καρδιακών παθήσεων και να κρατά σε φυσιολογικά επίπεδα τη χοληστερόλη.

Photo via Instagram worldshottestgrandma

«Προσωπικά, επιλέγω να πίνω ένα ποτήρι νερό καρύδας την ημέρα, ειδικά κατά τη διάρκεια ή μετά την προπόνηση», έγραψε.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση, αποθεώνοντας το μοντέλο.

«Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», έγραψε ένα άτομο.

«Ενα υπέροχο ζευγάρι μαξιλάρια αγάπης», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης, πιθανότατα αναφερόμενος στο άφθονο στήθος της Τζίνα, κρυμμένο από τις καρύδες.

«Γίνεσαι πιο σέξι κυριολεκτικά κάθε μέρα, είναι τρελό», πρόσθεσε κάποιος άλλος ακόλουθος.

Η 51 ετών Τζίνα υποστήριξε επίσης πως το κρύο ντους τη βοηθά να κρατά τα μαλλιά της λαμπερά και το δέρμα της σφιχτό, ενώ βοηθά στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και στη μείωση των φλεγμονών και των μυικών πόνων.

Photo via Instagram worldshottestgrandma

Αποκάλυψε επίσης ότι αποφεύγει τη ζάχαρη «σαν εχθρό» για να διατηρήσει την εμφάνισή της. Παράλληλα συμβούλεψε τους θαυμαστές της να διαβάζουν προσεκτικά τις ετικέτες στο σούπερ μάρκετ.

Όσο για το αν κάνει κάποιες ατασθαλείες είπε: «[…].. πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, μερικές φορές πίνω μια μπύρα ή μια φέτα κέικ ή σοκολάτα κ.λπ., αλλά αυτό συμβαίνει περιστασιακά και όχι κάθε μέρα.

«Να θυμάσαι ότι είσαι αυτό που τρως και πίνεις» πρόσθεσε. «Εάν φάτε αυτό το cheesecake ή ένα κουτί σοκολάτες ή πιείτε κόκα κόλα, να είστε έτοιμοι να το φορέσετε την επόμενη μέρα, μετά την πάροδο του χρόνου θα είναι ανθυγιεινό».

Στο μεγαλύτερο μέρος τους τα σχόλια για την 51χρονη «σούπερ γιαγιά» είναι αποθεωτικά όμως η δημοσιότητα τις προκάλεσε και σοβαρά προβλήματα καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της όταν οι παπαράτσι έμαθαν τη διεύθυνσή της.

Η κατάσταση αυτή όπως ανέφερε σε συνέντευξή της την έφερε αντιμέτωπη και με αυξημένα επίπεδα άγχους.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Η Τζένιφερ Λόπεζ άφησε τον Μπεν Αφλεκ για καλό σκοπό: Πήγε στο Κάπρι για συναυλία της Unicef

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: