Φήμες λένε ότι η Παρί διώχνει και Νεϊμάρ και Μέσι: Άγνωστο αν είναι απαίτηση Μπαπέ ή και Ζιντάν

Οι ποδοσφαιριστές της Παρί Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Μπαπε και Νεϊμάρ πανηγυρίζουν epa09787895 EPA/IAN LANGSDON




Συνεχίζεται η παραφιλολογία των τελευταίων εβδομάδων για τη νέα τάξη πραγμάτων στη Παρί Σεν Ζερμέν μετά την εκχώρηση των κλειδιών της ομάδας στον Κιλιάν Μπαπέ.

Τα σενάρια που διατυπώνονται είναι πολλά αλλά αυτά που επανέρχονται συνεχώς είναι δυο: Η συζήτηση, που όλο διαψεύδεται και όλο φουντώνει, με τον Ζινεντίν Ζιντάν για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και η παραχώρηση του Νεϊμάρ που τον διώχνουν αλλά δεν φεύγει.

Από σήμερα προστίθεται και ακόμη μια παράμετρος στην εξίσωση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία η Παρί αποφάσισε εκτός από τον Νεϊμάρ να διώξει και τον Λιονέλ Μέσι ως ανεπιθύμητο παρά το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες τονιζόταν ότι κέρδισε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια από την πρώτη του χρονιά στο Παρίσι, κλείνοντας αρκετές τρύπες στον χαώδη ισολογισμό της.

Πάντως, όπως αναφέρει η COPE, τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Βραζιλιάνος θεωρούνται «τελειωμένοι» από τη διοίκηση της Παρί, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ένα ολικό rebuild, δίνοντας τα «κλειδιά» στον Κίλιαν Εμπαπέ.

Επίσης κανείς δεν γνωρίζει αν ένα τέτοιο σενάριο αποτελεί προϋπόθεση για να παραλάβει την Παρί καθαρή βαρών ο Ζιντεντίν Ζιντάν που φέρεται ότι πριν λίγα 24ωρα είχε μεταβεί στο Κατάρ για να συναντήσει τον Εμίρη και ουσιαστικό ιδιοκτήτη του fund που ελέγχει την ομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις του Νεϊμάρ

Την ίδια ώρα πάντως πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες που θέλουν τον Νεϊμάρ να συνομιλεί με την Τσέλσι ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Μίλαν.

Όπως αποκαλύπτει το «ESPN»εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ ταξίδεψαν στο Λονδίνο και θα έχουν συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη των «μπλε», Τοντ Μπόλι ο οποίος θέλει να ξεκινήσει η εποχή του στην Τσέλσι με μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση.

Στον Γιόκιτς το «τζακ ποτ» του ΝΒΑ: Υπέγραψε με τους Νάγκετς το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία με 264 εκατομμύρια έως το 2028

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: