Ευριδίκη Νικολάου: Παρουσίασε τη νέα της δουλειά με το τραγούδι «Εσύ Περνάς Καλά»… Κυκλοφόρησε από την Heaven

Μια από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες στην Ελλάδα είναι η Ευρυδίκη Νικολάου. Φωτογραφία Αρχείου




Η Ευρυδίκη Νικόλαου είναι μια από τις ανερχόμενες τραγουδίστριες στην Ελλάδα που έχει αφήσει το αποτύπωμα της στην ομογένεια της Νέας Υόρκης, καθώς έχει ταξιδέψει και τραγουδήσει αρκετές φορές σε ομογενειακά νυχτερινά μαγαζιά στην Αστορία.

Πρόσφατα παρουσίασε τη νέα της δουλειά με το τραγούδι «Εσύ Περνάς Καλά», το οποίο κυκλοφόρησε από την Heaven στις 14 Ιουλίου.

Πολύ γρήγορα ακολούθησε ανοδική πορεία και πέτυχε να κάνει σημαντικές συνεργασίες, καθώς δούλεψε με τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Δήμο Αναστασιάδη, την Έλλη Κοκκίνου, τον Θέμη Αδαμαντίδη και άλλους επώνυμους τραγουδιστές.

Επιπλέον, κατάφερε να κάνει πολύ γρήγορα το δισκογραφικό της ντεμπούτο με την μπαλάντα «Απαραίτητος και Απαράδεκτος» του συνθέτη Γίωργου Μουκίδη.

Ακολούθησαν το τραγούδι «Σε αγαπάω πολύ» του Τάκη Μπουγά με τον Πάνο Φαλάρα, το τραγούδι «Τι ώρα να ναι» του Πάνου Καπίρη με τον Σπύρο Γιατρά και το τραγούδι (Δεν Παραδέχομαι) του Πάνου Καπίρη με τον Σπύρο Γιατρά.

Αυτή την εποχή εμφανίζεται με επιτυχία σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού.

Τα τραγούδια-κραυγή του Γιώργου Θεοφάνους για την Κύπρο μας: Κυπραία Φωνή είμαι, και ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ… Θυμάμαι… (video)

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: