Επίσκεψη στην Πελοπόννησο; Το μόνο app που πρέπει να κατεβάσεις για ένα τέλειο ταξίδι [βίντεο]

Τμήμα της Ολυμπίας Οδού




Τι κοινό έχουν τα μυστήρια της Πελοποννήσου, η οδική ασφάλεια, η άνετη οδήγηση και τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο;

Μπορεί κανείς να τα βρει όλα μέσα στο νέο Olympia Odos App. Η καινοτόμα εφαρμογή της Ολυμπίας Οδού είναι διαθέσιμη δωρεάν για λειτουργικά συστήματα iOS και Android και προσφέρει υπηρεσίες που αναβαθμίζουν σημαντικά την άνεση και την ασφάλεια κάθε ταξιδιώτη στον αυτοκινητόδρομο.

Με αιχμή του δόρατος την καινοτομία και τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, η Ολυμπία Οδός, από την έναρξη της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου έχοντας καταφέρει να επιτύχει τη μείωση, κατά 93% των τροχαίων ατυχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα.

Επιπλέον, βάζοντας τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο των διαδικασιών της, η εταιρεία ήταν η πρώτη που εφάρμοσε το Hybrid, ένα σύστημα που επιτρέπει τη χιλιομετρική χρέωση διοδίων με αποτέλεσμα τη μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων αλλά και την πιο δίκαιη χρέωση των ταξιδιωτών.

Πλέον, συνδυάζοντας τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, καθώς και τις σύγχρονες υποδομές, η εταιρεία καινοτομεί ξανά, μέσα από το Olympia Odos App. Μία εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να προγραμματίζουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια το ταξίδι τους ενώ φροντίζουν να εμπλουτίζουν τη διαδρομή του με ακόμα περισσότερες απολαυστικές εμπειρίες.

Η εφαρμογή παρέχει νέες δυνατότητες στους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου, ενσωματώνοντας ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής σε μία ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών που κάνουν κάθε διαδρομή πιο ευχάριστη και πιο ασφαλή.

Όλοι οι ταξιδιώτες, ανεξαρτήτως συνδρομής στον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS, θα λατρέψουν αυτό το νέο app, αφού μέσω αυτού μπορούν να υπολογίζουν το κόστος των διοδίων, να επιλέγουν τη βέλτιστη διαδρομή και να ενημερώνονται σχετικά με την πρόγνωση της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα στους χρήστες, μέσω του διαδραστικού χάρτη της εφαρμογής, να εντοπίζουν εγκαίρως σημεία ενδιαφέροντος όπως Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών, Χώρους Στάθμευσης και Υγιεινής, εξόδους από τον αυτοκινητόδρομο κ.α.

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια, η εφαρμογή της Ολυμπίας Οδού ενημερώνει με ηχητικές ειδοποιήσεις τους ταξιδιώτες αναφορικά με έκτακτα συμβάντα στον αυτοκινητόδρομο και τους επιτρέπει την άμεση τηλεφωνική σύνδεση με το Κέντρο Έκτακτης Ανάγκης και την Εξυπηρέτηση Πελατών, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Η εφαρμογή όμως έχει πολλά ακόμα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Με στόχο να αναδείξει τα ωραιότερα σημεία πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, το Olympia Odos App αποτελεί ταυτόχρονα και έναν πλήρως ενημερωμένο και τεχνολογικά προηγμένο ταξιδιωτικό οδηγό της Βόρειας Πελοποννήσου με εκατοντάδες επιλεγμένα αξιοθέατα, στα οποία όλοι οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν εικονικά.

Για τους συνδρομητές του πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα καθώς τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν μέσω αυτής όλες τις ενέργειες που αφορούν το λογαριασμό τους όπως να τον φορτίσουν ηλεκτρονικά, να τον παρακολουθούν 24/7 και να επεξεργάζονται τα στοιχεία του προφίλ τους.

Μέσα από κάθε της βήμα, η Ολυμπία παραμένει πιστή σε κάθε της δέσμευση απέναντι στο περιβάλλον και τον άνθρωπο και δημιουργεί έργο προστιθέμενης αξίας για όλους μας.

Καλωσορίστε κι εσείς τη νέα, ψηφιακή εποχή κατεβάζοντας σήμερα κιόλας το Olympia Odos App και απολαύστε ακόμα πιο ασφαλείς κι άνετες διαδρομές.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: