Το ζόρι έκανε τον Ταγίπ να μας γράφει τις σοφιστείες του και ελληνικά στο twiiter: Λες και αυτό ήταν το πρόβλημά του

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν στις δηλώσεις κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών γυμνασίων στην περιοχή της Σμύρνης Φωτογραφία Turkish Presidency




Πραγματικά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Ταγίπ Ερντογάν και το επιτελείο του έχουν μεγάλη φαντασία σε ότι αφορά την χρήση των social media.

O Τούρκος πρόεδρος κυριολεκτικά ξεπέρασε το εαυτό του και με κίνηση γραφικότητας και συνάμα προκλητικότητας να απευθύνθηκε στους Έλληνες πολίτες με Tweet γραμμένο σε άψογα ελληνικά, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και το δίκαιο κανενός, δεν επιτρέπει όμως ούτε την παραβίαση των δικαιωμάτων και του δικαίου της από κανέναν. Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν. Η Τουρκία όπως δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, δεν θα διστάσει και να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τις αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών”.

Τα tweet του κυρίου Ερντογάν είναι πολλά και όλα στο ίδιο προκλητικό ύφος. Το ότι θα γίνει viral είναι μάλλον βέβαιο όσο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς άστοχη κίνηση σε ότι αφορά την απήχηση που θα έχει στους Έλληνες πολίτες, εκτός φυσικά του μειδιάματος που θα προκαλέσει.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: