Τι συμβαίνει ξαφνικά με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου; Έχει εξελιχθεί σε ένα άγριο “πολιτικό θηρίο”…

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ – Ως γνωστόν οι χελώνες, στην περίπτωση μας πολιτικές, ζούν πολλά χρόνια….




Είναι, χωρίς αμφιβολία, καταδικαστέα η επίθεση του υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου, Γιαννάκη Κασουλίδη, εναντίον του δημοσιογράφου του καναλιού Σίγμα, επειδή δεν άρεσαν οι ερωτήσεις του συναδέλφου.

Ο κ. Κασουλίδης έχει χάσει τη ψυχραιμία του και δρα και αντιδρά με τρόπο που μερικές φορές μας αφήνει …άναυδους. Επειδή εμείς οι «παλιοί» γνωρίσαμε ένα ήρεμο και μειλίχιο άνθρωπο, που υποστήριζε με σοβαρότητα και χωρίς φωνές τις απόψεις του.

Εικάζω ότι ο χρόνος που έμεινε εκτός πολιτικής, όταν με τη θέλησή του αποχώρησε από το υπουργείο των Εξωτερικών, τον άφησε πίσω σε πολλά θέματα, όχι μόνο στο Κυπριακό.

Λογικό είναι να τον έχει στενοχωρήσει το φιάσκο με τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), όπως και άλλα θέματα που αφορούν και το εθνικό ζήτημα, αλλά και τις προεδρικές εκλογές. Επιτίθεται εναντίον του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη με πρωτόγνωρση μανία. Ως να είναι ο χείριστος πολιτικάντης. Ειλικρινά δεν τον αναγνωρίζουμε…

Και για τα δύο αυτά θέματα έχει εκτεθεί. Για τα ΜΟΕ τα είπαμε και στη στήλη μας (ΕΔΩ). Για τις προεδρικές, πήρε ένα κατηφορικό δρόμο. Δεν καταλαβαίνει ότι δείχνει -κάτι που δεν μπορώ να το πιστέψω- ζήλεια για τον νεαρό υπουργό, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, που διαδέχθηκε;

Ο Ερντογάν αλλάζει επισήμως στρατόπεδο; Κατηγορεί τον Κιλιτσντάρογλου ότι στηρίζει την Ελλάδα και τους συμμάχους της (!)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: