This is Anfield: Ο Κλοπ χτίζει νέα Λίβερπουλ, για να μπορεί να χωρίς Μανέ και Σαλάχ – Κοντά σε Νούνιες και Ράμσεϊ

Ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα Νράργουιν Νούνιες πανηγυρίζει για ένα γκολ που πέτυχε epa09918851 EPA / HOMEM DE GOUVEIA




Ο Τσουαμενί δεν τον προτίμησε, διαλέγοντας τη Ρεάλ αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει να ξοδέψει όσα χρειάζονται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ, λόγω της επικείμενης μετακίνησης του Σάντιο Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου.

Το βασικό ενδιαφέρον του έχει επικεντρωθεί στη Μπενφίκα για την απόκτηση του Ντάρβιν Νούνιες, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο 22χρονος Ουρουγουανός διεθνής φορ, σύμφωνα με το «Sky Sports» είναι πρώτος στη λίστα του Γερμανού τεχνικού.

Ο Κλοπ πιστεύει στον Νούνιες και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας, ανεβάζοντας την πρόταση του στα 100 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο Ουρουγουανός σταρ προτιμά να παίξει στη Λίβερπουλ και όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κι αυτή κινείται για την απόκτηση του.

Ο Νούνιες εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του σε Πορτογαλία και Ευρώπη, έχοντας πετύχει 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στην περασμένη σεζόν, βοηθώντας τους «αετούς» της Λισαβόνας να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ατζέντη του Νούνιες για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αναφέρει πως ο Νούνιες, αναμένεται πολύ σύντομα να φοράει τη φανέλα των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ και να κάνει ευτυχισμένο τον Κλοπ, όντας και η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου: «Εχει επέλθει απόλυτη συμφωνία με την Μπενφίκα με την πρόταση των 80+20 εκατομμυρίων ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για τα επόμενα πέντε χρόνια» τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ.

Κοντά σε συμφωνία και με τον Κάλβιν Ράμσεϊ

Παράλληλα, ο Κλοπ σχεδιάζοντας όχι μόνο τη Λίβερπουλ της νέας σεζόν, αλλά και την ομάδα της επόμενης δεκαετίας, θέλει να προσελκύσει νέα μεγάλα αστέρια στο «Ανφιλντ». Ετσι οι «κόκκινοι», μετά την απόκτηση του 19χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Φάμπιο Καρβάλιο, από τη Φούλαμ, κινούνται για την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ της Αμπερντίν, Κάλβιν Ράμσεϊ.

Ο Σκωτσέζος άσος έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες της Premier League, αλλά προτιμά να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ, όπως τον έχει συμβουλεύσει και ο σταρ της εθνικής Σκωτίας, Αντι Ρόμπερτσον. Επίσης ο Κλοπ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Λίβερπουλ και έναν Ιρλανδό. Τον μόλις 15 ετών επιθετικό της Ντέρι Σίτι, Τρεντ Κονέ-Ντόχερτι, ο οποίος θεωρείται από τους ειδικούς ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Οριστικό αντίο στον legend Οριγκί

Παρελθόν από τη Λίβερπουλ θα αποτελέσει ο Ντίβοκ Ορίγκι μόλις λήξει το συμβόλαιό του στα τέλη του μήνα, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ, που ανακοίνωσε μια λίστα παικτών, τους οποίους θα διατηρήσει στο δυναμικό του για την επόμενη σεζόν της Premier League.

Ο Βέλγος επιθετικός βοήθησε σημαντικά τους «ρεντς» να κατακτήσουν το Champions League το 2019 και αποχωρεί από το «Άνφιλντ» μετά από 175 συμμετοχές, με απολογισμό 41 τέρματα και 18 ασίστ.

Διεθνή ΜΜΕ συνδέουν τον 27χρονο άσο με μετακίνηση στη Μίλαν.

Στο μεταξύ, μόλις λήξει το συμβόλαιό του στα τέλη του μήνα, θα αποχωρήσει από τους «κόκκινους» και ο Λόρις Κάριους. Ο Γερμανός τερματοφύλακας ευθύνεται για δύο από τα γκολ που δέχθηκαν οι «ρεντς» στον τελικό του Champions League του 2018 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (3-1).

Επίσης, θα αποχωρήσουν από το «Άνφιλντ» ο Σέγι Ότζο και ο Μπεν Γούντμπερν, ο νεώτερος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λίβερπουλ, Βρετανία

H Premier League σταματά τις μεταδόσεις στη Ρωσία: Ανέστειλε το συμβόλαιό της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: