Σύσκεψη Αλέξη Τσίπρα για ελληνοτουρκικά και τον πόλεμο στην Ουκρανία

File photo Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Εθνικός Κλιματικός Νόμος – Μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα και προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή», Αθήνα Πέμπτη 26 Μαΐου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Σύσκεψη για τα θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής είχε στην Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, πριν αναχωρήσει για την περιοδεία του στην Λέσβο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές «ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε σύσκεψη με τα στελέχη που συμβουλεύεται για ζητήματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και στο ουκρανικό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι τομεάρχες Εξωτερικών και ‘Αμυνας, Γιώργος Κατρούγκαλος και Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής τομεάρχης ‘Αμυνας Γιώργος Τσίπρας, ο πρώην υπουργός ‘Αμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης, ο πρώην Α/ΓΕΣ Γιώργος Καμπάς και ο διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου Βαγγέλης Καλπαδάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Οι κόκκινες γραμμές Καραμανλή: Όχι αυταπάτες και ψευδαισθήσεις με την αναθεωρητική Τουρκία – Αδιανόητη η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: