Συμβόλαιο θανάτου από την Greek Mafia πίσω από την εκτέλεση του 38χρονου στον Γέρακα: Γνωστός των αρχών το θύμα [βίντεο]

Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η Αστυνομία πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 38χρονου στον Γέρακα. Photo screenshot via SKAI TV




Για συμβόλαιο θανάτου του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα το οποίο φαίνεται να σχετίζεται, με τη νέα τάξη πραγμάτων στα εγκληματικά δρώμενα της λεγόμενης Greek Mafia κάνουν λόγο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής .

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση συνδέεται με το παρελθόν του θύματος και τις διαφορές, οι οποίες ενδεχομένως προέκυψαν στο πλαίσιο της επικυριαρχίας στη λαθρεμπορία και νόθευση υγρών καυσίμων που έχουν επεκταθεί διάφορες ομάδες της ελληνικής μαφίας.

Οι κινήσεις των τεσσάρων τουλάχιστον δραστών είναι όμοιες με άλλες δολοφονικές επιθέσεις, όπως αυτής που εξελίχθηκε πρόσφατα στα Σκούρτα Βοιωτίας με θύμα τον Γιάννη Σκαφτούρο.

Οι εκτελεστές από ό,τι φαίνεται παρακολουθούσαν το θύμα, επιτέθηκαν εναντίον του όταν εκείνος βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του πυροβόλησαν περισσότερες από 20-25 φορές με πολεμικό καλάσνικοφ και στη συνέχεια έκαψαν το βανάκι που ήταν κλεμμένο και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες.

Ο 38χρονος το 2004 είχε κατηγορηθεί ως μέλος ομάδας εκβιαστών του Μανώλη Καραγιάννη.

Σημειώνεται ότι βενζινάδικο του θύματος είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος αγνώστων δραστών που είχαν ρίξει χειροβομβίδα.

Μέλη της Greek Mafia που έχουν δολοφονηθεί είχαν εντάξει στο παράνομο ρεπερτόριό τους και τη λαθρεμπορία και νόθευση καυσίμων και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί οι διελεύσεις βυτιοφόρων με χημικούς διαλύτες από τη Βουλγαρία. Ενδεικτικά, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας, ένα λίτρο χημικού διαλύτη κοστίζει 0,10 ευρώ και πωλείται ως νοθευμένη βενζίνη πάνω από 2 ευρώ.




Καταγγελίες από τον πατέρα του θύματος 

Ο Αναστάσιος Μήτσου, πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου βενζίνης που δολοφονήθηκε το πρωί του Σάββατου, παρά τον πόνο του για την εκτέλεση του γιου του, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση καταγγέλλοντας ότι «η νύχτα» σκότωσε το παιδί του. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.

Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρός, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων.

Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι “έμπειροι” αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι, πώς και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ»




Πηγή: skai.gr, ertnews.gr

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: