Σημεία συμφωνίας και διαφορετικές προσεγγίσεις του ΑΚΕΛ με τον Μαυρογιάννη για το Κραν Μοντανά, αναφέρει ο Στεφάνου

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου σε συνέντευξη στο κανάλι Άλφα. Φωτογραφία via Alpha Κύπρου




«Υπήρξαν σημεία που συμφωνήσαμε υπήρξαν και διαφορετικές προσεγγίσεις και εκτιμήσεις με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη για τους χειρισμούς στο Κραν Μοντανά. δηλώνει σε συνέντευξη του στη «Καθημερινή» της Κύπρου, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ απορρίπτει τους ψιθύρους που ακούγονται ότι δεν κατάφερε να επιβάλει την δική του θέση σε σχέση με τον υποψήφιο του κόμματος ενώ εξηγεί ότι με την στήριξη μιας ανεξάρτητης υποψηφιότητας κρατούν ανοιχτή την προοπτική για συνεργασίες.

Στην ίδια συνέντευξη τοποθετείται για το ναυάγιο συνεργασίας με το ΔΗΚΟ, αλλά και τις τρεις γυναικείες υποψηφιότητες.

Σε ο,τι αφορά την Ειρήνη Χαραλαμπίδου ξεκαθαρίζει πως είναι μεν δημοφιλής εντός του ΑΚΕΛ αλλά αυτό δεν αρκεί για τις προεδρικές εκλογές.

Κληθείς να σχολιάσει αν θα έχει μερίδιο ευθύνης στο σενάριο ήττας αναφέρει πως «όταν είσαι σε ένα μεγάλο κόμμα όπως το ΑΚΕΛ και είσαι πρώτος μεταξύ ίσων πρέπει να είσαι έτοιμος να αναλαμβάνεις και τη πρώτη και την τελευταία ευθύνη. Εάν δεν ήμουν έτοιμος να το αναλάβω τέτοιες ευθύνες, δεν θα διεκδικούσα τη γενική γραμματεία του κόμματος», τόνισε ο κ. Στεφάνου.

Οι κινήσεις της κατοχικής δύναμης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο έχουν εξαγγελθεί, μένει η υλοποίηση: Τελεσίγραφα Ερντογάν με… δόντια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: