Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο νέος Master Chef: Νίκησε στο μαγειρικό ριάλιτι του Star

Ο Master Chef 2022 Παναγιώτης Κουμουνδούρος Φωτογραφία via Star




Μετά από μαγειρική διαδρομή 5,5 μηνών και δεκάδες δοκιμασίες ο 27χρονος Παναγιώτης Κουμουνδούρος χρίσθηκε ως ο νέος Master Chef κερδίζοντας την πρωτιά στο μαγειρικό ριάλιτι του Star μαζί με το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Συνολικά, στις 8 τελικές διαδικασίες συγκέντρωσε 58 βαθμούς ενώ η τελική του αντίπαλος Καλλιόπη Μπεζαντέ είχε 53, ενώ κέρδισε οριακά και την προτίμηση της 3άστερης επίτιμης καλεσμένης, Clare Smyth, με 8 βαθμούς, έναντι 7.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

«Είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε… Τα κατάφερα με αγώνα! Η Καλλιόπη είναι δυναμίτης…» ανέφερε ο νικητής στον μεγάλο τελικό του Master Chef, που από την πρώτη στιγμή όλοι -συμπεριλαμβανομένων και των τριών κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Παύλου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, έχουν επισημάνει πόσο μοιάζει με τον πρώτο νικητή του διαγωνισμού Άκη Πετρετζίκη.

Ήρεμος και προσηλωμένος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, ο 28χρονος Παναγιώτης λατρεύει το cross fit, χαμογελά πάντα και παντού και πιστεύει πολύ στη θετική ενέργεια, ενώ δεν αφήνει τίποτα να του χαλάσει τη διάθεση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ένα από τα όνειρά του είναι να ανοίξει το δικό του εστιατόριο και, όπως όλα δείχνουν, με τα 50.000 ευρώ που κέρδισε στον τελικό του MasterChef, μπορεί να αρχίσει να το σκέφτεται.

Η Αθήνα αποκτά το δικό της, Central Park: The Ellinikon Park, το μεγαλύτερο παράκτιο πάρκο της Ευρώπης [εικόνες, βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: