Διαδικτυακή έρευνα για την Κοινή Γνώμη: Δεν θα ρωτηθείτε για τον υποψήφιο που προτίθεστε να ψηφίσετε!

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από την παράδοση των καλπών στους υπευθύνους των εκλογικών κέντρων για της Βουλευτικές εκλογές της Κύπρου, Λευκωσία 20 Μαΐου 2016. Φωτογραφία ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Μέσα από συγκεκριμένο μοντέλο (Τhe CIS Model*), ένα κόμμα, κυβέρνηση ή πολιτικός δεν αρκεί απλά και μόνο να έχουν μια “καλή ιδέα”. To υπό αναφορά μοντέλο μετρά όλα τα δημόσια προβλήματα της κάθε χώρας.

Μέχρι στιγμής, το CIS έχει μετρήσει την απόδοση της Αμερικανικής Κυβέρνησης σε σχέση με τον COVID-19, μια μελέτη που παρουσιάστηκε στο Συνέδριο του Midwest Political Association των ΗΠΑ αλλά και την απόδοση της Αμερικανικής κυβέρνησης σε διάφορα άλλα δημόσια θέματα, όπως Εξωτερική Πολιτική, Οικονομία, Κλιματολογική Αλλαγή, Μεταναστευτικό, Ρατσισμός, Υγεία, κ.λπ.. Πέραν των ΗΠΑ, το μοντέλο αυτό έχει μετρήσει τις τάσεις σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Σε σχέση με την Κύπρο, έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στις προηγούμενες Προεδρικές, Βουλευτικές και Δημαρχιακές Εκλογές, με σειρά να παίρνουν οι Προεδρικές Εκλογές του 2023. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί, παρουσιάζονται διάφοροι παράγοντες – χαρακτηριστικά, τα οποία καλείται ο Κύπριος πολίτης να τοποθετηθεί.

Η έρευνα είναι ΑΝΩΝΥΜΗ και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν καταγράφονται ονόματα των ερωτηθέντων. Επίσης, σε κανένα σημείο της έρευνας δεν θα ρωτηθείτε για τον υποψήφιο πρόεδρο που προτίθεστε να ψηφίσετε.

Η διάρκεια του ερωτηματολογίου δεν υπερβαίνει τα τρία λεπτά.

Παρακαλούμε πατήστε τον σύνδεσμο αυτό για να απαντήσετε.

*Το μοντέλο CIS (Create, Inform, and Support) αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ από τον Δρ. Νίκο Αντωνιάδη και παρουσιάστηκε και βραβεύτηκε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο Διοίκησης, Εκπαίδευσης και Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο Greenwich του Λονδίνου (Απρίλιος 2019).

Το ΔΗΚΟ σφυροκοπά τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ: Ποιον Αβέρωφ να πιστέψουμε; Αυτόν που μας υμνούσε;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: