Αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία η Aμπερ Χερντ: Έχει τα λεφτά για να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ;

File photo: η Αμπερ Χερντ αποχωρεί από το Δικαστήριο. EPA/MICHAEL REYNOLDS




Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας βρίσκεται πλέον η Άμπερ Χερντ ,μετά την καταδίκη της στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ.

Το δικαστήριο την υποχρεώνει να καταβάλλει στον πρώην σύζυγό της οχτώ εκατομμύρια δολάρια.
Πώς ακριβώς όμως θα της πληρώσει την αποζημίωση; Η οικονομική της κατάσταση δεν είναι γνωστή, αν και κέρδισε εκατομμύρια για τη δουλειά της στην τηλεόραση και στις ταινίες Aquaman.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δίκη προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για το αν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει αυτό το υπέρογκο ποσό στον πρώην σύζυγό της.

Η δικαστική απόφαση την υποχρεώνει να καταβάλει 10 εκατομμύρια δολάρια στον Τζόνι Ντεπ συν 350.000 που αντιστοιχούν στα δικαστικά έξοδα.

Αν αφαιρεθούν τα δύο εκατομμύρια που θα της δώσει ως αποζημίωση ο Ντεπ με βάση την απόφαση της  Δικαιοσύνης απομένουν οχτώ εκατομμύρια.

Η Αμπερ Χερντ εξετάζει το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση , ενώ στις επιλογές που εξετάζει είναι και να κηρύξει πτώχευση προκειμένου να απαλλαγεί από την υποχρέωση καταβολής των οχτώ εκατομμυρίων.

Σε κάθε περίπτωση το κλειδί των εξελίξεων κρατά ο Τζόνι Ντεπ ο οποίος θα μπορούσε να δηλώσει ότι παραιτείται από την διεκδίκηση της καταβολής των οχτώ εκατομμυρίων δολαρίων. Όμως μέχρι τώρα δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του.

Από ότι όλα δείχνουν το σίριαλ που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινής γνώμης έχει ακόμη πολλά επεισόδια.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

«Οι ένορκοι μου έδωσαν τη ζωή μου πίσω» λέει ο Tζόνι Ντεπ μετά τη δικαίωσή του, έφεση θα ασκήσει η Αμπερ Χερντ [βίντεο]

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: