Στη φυλακή ο ντράμερ Γιώργος Γιαννόπουλος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών

File Photo: Ο 69χρονος μουσικός πρώην ντράμερ των “Πυξ Λαξ”, Γιώργος Γιαννόπουλος.  Screenshot via YouTube video




Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα μετά την απολογία του στην 14η τακτική ανακρίτρια ο 69χρονος μουσικός πρώην ντράμερ των “Πυξ Λαξ”, Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος απολογήθηκε για μια σειρά κατηγοριών που αφορούν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών.

Ο μουσικός κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015 ηλικίας τότε από 5 έως 13 ετών και συγκεκριμένα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και κατάχρηση ανηλίκων.

Οι νέες αυτές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον μουσικό και για τις οποίες σήμερα προφυλακίστηκε, αφορούν σε τέσσερις κοπέλες, τις οποίες σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ κακοποίησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2015, ενώ ήταν ανήλικες. Ο 69χρονος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως παραθέριζαν και οι καταγγέλλουσες με τις οικογένειες τους.

Η κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων αποδίδεται καθώς τα θύματα ήταν υπό την επίβλεψη του σε κάμπινγκ του νομού Ηλείας όπου του τα εμπιστεύονταν οι γονείς τους, φιλικές οικογένειες, να τα προσέχει.

Σε ένα από τα δύο καταλύματα, ο κατηγορούμενος είχε εκδιωχθεί όταν ο ιδιοκτήτης τής εγκατάστασης είχε πληροφορηθεί τις ενέργειες του μουσικού σε βάρος των παιδιών.

  • Ο ντράμερ έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 12ετή κάθειρξη για  αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού, ωστόσο δεν έχει εκτίσει την ποινή του, καθώς η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη και εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στις 17 Ιουνίου.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Συνελήφθη 47χρονος για τη δολοφονία της Κινέζας που είχε βρεθεί σε βαλίτσα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: