Spetsathlon 2022: Εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο έδωσαν το «παρών»

Στιγμιότυπο από το Spetsathlon 2022. Photo via twitter George Mavrotas @Mavrogiorgos




Στη διοργάνωση Spetsathlon 2022 παρευρέθη ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, μαζί με την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Μια διοργάνωση που περιλαμβάνει το τρίαθλο (Sprint και Ολυμπιακό) μαζί με αγωνίσματα δρόμου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και στην οποία δίνουν το “παρών” εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ο κ. Μαυρωτάς, ο οποίος βράβευσε τον Παραολυμπιονίκη της ποδηλασίας Νίκο Παπαγγελή, αναφερόμενος στη διοργάνωση, τόνισε πως, «εκδηλώσεις όπως το Spetsathlon αναδεικνύουν το συγκριτικό πλεονέκτημα που έχει η χώρα μας στον αθλητικό τουρισμό, όπου αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες συνδυάζονται με ξεχωριστά μέρη τα οποία αφθονούν στη χώρα μας.

Εκτός από το σημαντικό αγωνιστικό κομμάτι, καθότι σήμερα αγωνίστηκαν κάποιοι από τους πιο ελπιδοφόρους αθλητές τριάθλου στη χώρα μας, τέτοιοι αγώνες έχουν και τοπικό αναπτυξιακό χαρακτήρα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, ιδίως σε όσους δεν παρατάνε ποτέ τον αθλητισμό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ,
Αθήνα, Ελλάδα

Κατάμεστο το “Γ. Καραϊσκάκης”: Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην φιέστα του 47ου τίτλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: