Αλέν Ντελόν, ο τελευταίος των μύθων: Η ζωή έχει γίνει αφόρητη, δεν με ελκύει πλέον [video]

File photo Ο Αλέν Ντελόν με την πρώην γυναίκα του Ναταλί photo via istangram therealanthonydelon




Το τελευταίο ιερό τέρας του γαλλικού κινηματογράφου δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Ο Αλέν Ντελόν υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό το 2019. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται έκτοτε στο επίκεντρο όλων των εικασιών.

Στις αρχές Απριλίου, ο γιος του Alain-Fabien Delon προώθησε ακόμη και μια ατάκα στα κοινωνικά δίκτυα ενάντια στις φήμες που έλεγαν ότι ο πατέρας του είχε ήδη σχεδιάσει τον θάνατό του με ευθανασία. Ο Άντονι Ντελόν, ο μεγαλύτερος γιος του 86χρονου ηθοποιού, έχει υποσχεθεί να βοηθήσει τον πατέρα του να πεθάνει «όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή». Αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα.

Στο Le Journal du dimanche, αυτή την Κυριακή, 29 Μαΐου, ο Alain Delon εκμυστηρεύεται τον «φόβο του για τα βάσανα» και εξακολουθεί να λέει ότι είναι υπέρ της ευθανασίας.

«Σωματικά, νιώθω αρκετά καλά, ακόμα κι αν είμαι κουρασμένος και περπατάω με μπαστούνι», λέει ο Αλέν Ντελόν, ο οποίος εξακολουθεί να σκέφτεται τον θάνατο. «Δεν πρόκειται να κάνουμε ταινίες: ξέρουμε πού πάμε, πώς τελειώνει. «Το σκέφτεται όλο και περισσότερο πρόσφατα, μετά τον θάνατο του φίλου του Ζαν-Πολ Μπελμοντό (ήταν επίσης παρών στην κηδεία) και αφού έχασε όλες τις γυναίκες στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένης της Ρόμι Σνάιντερ η οποία πέθανε 40 χρόνια πριν.

«Βρίσκω ότι η ζωή έχει γίνει αφόρητη»

Σήμερα, ο Alain Delon «απολαμβάνει τη φύση, την ηρεμία, την ανάπαυση» στο σπίτι στο Douchy. Συνεχίζει να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στον κόσμο και είναι τρομοκρατημένος από όλο το δράμα. «Βρίσκω ότι η ζωή έχει γίνει αφόρητη, δεν με ελκύει πλέον πολύ.»

Ωστόσο, δεν σκοπεύει να υποβληθεί σε ευθανασία αμέσως. Δεν έχει σχεδιάσει τίποτα για την κηδεία του, αλλά μπορεί να σκέφτεται να δημιουργήσει την τελευταία του ανάπαυση με τη μητέρα του, στο Bourg-la-Reine. Αυτό που θέλει πάνω από όλα είναι να πεθάνει ειρηνικά. «Θέλω ιδιαίτερα να έχω ειρήνη. Δεν φοβάμαι να πεθάνω. Είναι φυσιολογικό, πάμε όλοι εκεί. Αλλά φοβάμαι να υποφέρω. Δεν θέλω να καταλήξω σε κρεβάτι στο νοσοκομείο. »

Mε πληροφορίες από lepoint.fr
Ελλάδα Αθήνα 

Στροφή των Γερμανών στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τα θεωρούν το όχημα του μέλλοντος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: