Ξεφάντωμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο: Πρώτο καρναβάλι μετά από δύο χρόνια καραντίνας [video]

File Photo Στιγμιότυπο από καρναβάλι στη Νότια Αμερική EPA/Yander Zamora




To φημισμένο καρναβάλι του Ρίο στη Βραζιλία συνεχίζει τη θριαμβευτική επιστροφή του μετά από δυο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας και το θέαμα που προσφέρει είναι μοναδικό

To φημισμένο καρναβάλι του Ρίο στη Βραζιλία συνεχίζει τη θριαμβευτική επιστροφή του μετά από δυο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας και το θέαμα που προσφέρει είναι μοναδικό.

Κάθε ομάδα σάμπα που κάνει την εμφάνιση της πρέπει μέσα σε 70 λεπτά όσος ο χρόνος της παρέλασης να διηγηθεί μια ξεχωριστή ιστορία με μουσική και χορό που θα αξιολογηθεί από τους κριτές στη βάση εννέα κριτηρίων ανάμεσα τους η πλοκή και τα κοστούμια.

Έτσι η σχολή σάμπα Unidos da Tijuca αποφάσισε με τη συμμετοχή της να τιμήσει τους ιθαγενείς του Αμαζονίου και πιο συγκεκριμένα μια από τις φυλές που ζουν στην περιοχή.

Στόχος είναι όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας να βγει στο φως η αντίσταση των ιθαγενών που ιστορικά αποδεδειγμένα έχουν υποστεί τα πάνδεινα στη Βραζιλία.

Άλεκ Μπάλντουϊν: Στη δημοσιότητα βίντεο από την σκηνή του θανατηφόρου πυροβολισμού στα γυρίσματα της ταινίας Rust [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: