Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί κατά επιβατών στο μετρό και εκρηκτικοί μηχανισμοί [videos]

Aστυνομικοί και Πυροσβέστες στο σημείο όπου τουλάχιστον 13 άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμολυς στον σταθμο του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. EPA/JUSTIN LANE




Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν και τουλάχιστον πέντε δέχθηκαν πυράσήμερα το πρωί (τοπική ώρα ΗΠΑ) σε σταθμό του μετρό της Πόλης της Νέας Υόρκης στο Μπρούκλιν μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την πυροσβεστική υπηρεσία.

Νωρίτερα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν στον σταθμό προσθέτοντας ότι η κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί.

«Στις 8:27, η αστυνομία κλήθηκε για ένα περιστατικό έκτακτης ανάγκης με ένα άτομο που χτυπήθηκε από σφαίρα στο μετρό» στο Μπρούκλιν, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, που ζήτησε από το κοινό να αποφύγει την περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό του μετρό 36th Street στο Σάνσετ Παρκ του Μπρούκλιν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πόλης της Νέας Υόρκης δήλωσε στο Reuters ότι αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στο σημείο, ενώ κατά τις ίδιες πηγές, εντοπίστηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Το προσωπικό της πυροσβεστικής που ανταποκρίθηκε σε κλήση για καπνό στον σταθμό 36th Street στην περιοχή Σάνσετ Πάρκ  βρήκε πολλούς ανθρώπους πυροβολημένους και μη πυροδοτημένες εκρηκτικές συσκευές, δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με πολλές πηγές επιβολής του νόμου που ενημερώθηκαν για την έρευνα, οι προκαταρκτικές πληροφορίες έδειξαν ότι εθεάθη ένας ύποπτος που φορούσε εργασιακό γιλέκο και μάσκα αερίων.

Μια φωτογραφία από το σημείο δείχνει ανθρώπους να φροντίζουν αιμόφυρτους επιβάτες που κείτονται στο πάτωμα του σταθμού.

Mε πληροφορίες από Associated Press, BBC

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: