Ραντεβού του ΠΑΟΚ με την ιστορία του: Με τη Μαρσέιγ για πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League

File photo: Στιγμιότυπο από τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ στη Μασσαλία. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO




Ραντεβού με την ευρωπαϊκή του ιστορία δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ ο οποίος υποδέχεται τη Μαρσέιγ στην Τούμπα στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00 και ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Αν καταφέρει να αποκλείσει την Μαρσέιγ, ο δρόμος για τον τελικό είναι ανοιχτός. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ ή τη Σλάβια Πράγας, δύο ομάδες που δεν είναι στο επίπεδο των Γάλλων και είναι σαφώς πιο βατές.

Ο δικέφαλος του Βορρά καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 στο «Βελοντρόμ». Εκεί, οι Μασσαλοί εκμεταλλεύτηκαν το δυνατό ξεκίνημα. Βρήκαν δίχτυα νωρίς-νωρίς με τον Ζέρσον (13’) και με μια «φωτοβολίδα» του Παγέ (45’) έδειχναν πως θα έχουν εύκολο έργο. Ωστόσο, η αντίδραση της ομάδας του Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ του Ελ Καντουρί (48’) κράτησαν ανοιχτή την υπόθεση πρόκρισης.

Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη αποκλειστικά από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που εξάντλησαν μέσα σε λίγες ώρες όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια που διατέθηκαν την Τρίτη. Σε αυτά προστέθηκαν και τα «μαγικά χαρτάκια» της Θύρας 8, ύστερα από το μπλόκο της UEFA στους οπαδούς της Μαρσέιγ, που έπειτα από τα μεγάλης έκτασης επεισόδια στο πρώτο ματς αποφασίστηκε να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Με πληροφορίες από gazzetta. gr

Με δύο ασίστ του Τσιμίκα στους «4» η Λίβερπουλ, άντεξε η Σίτι στην επεισοδιακή ρεβάνς με την Ατλέτικο [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: