Πρόσω ολοταχώς Μπενζεμά για τη Χρυσή Μπάλα: Η πρόκριση που έδωσε στη Ρεάλ τον βοηθάει

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης την ώρα που πετυχαίνε το γκολ της πρόκρισης σε βάρος της Τσέλσι epa09887109 Bernabeu Stadium, Madrid, Spain, 12 April 2022 EPA/Sergio Perez




Η πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από την συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, δίνει προβάδισμα στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος είναι βασικός υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Δεδομένου ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το κορυφαίο τρόπαιο σε επίπεδο συλλόγων, προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα στον έμπειρο επιθετικό των Μαδριλένων, ο οποίος μπορεί να γίνει ο πέμπτος Γάλλος που θα παραλάβει την «Χρυσή Μπάλα», μετά τους Ρέϊμόν Κοπά (1958), Μισέλ Πλατινί (1983, 1984 και 1985), Ζαν Πιέρ Παπέν (1991) και Ζινεντίν Ζιντάν (1998).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», «η πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά ανοίγει τον δρόμο του Μπενζεμά προς το απόλυτο ατομικό βραβείο που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Την «Χρυσή Μπάλα». Η πλειονότητα των εν δυνάμει αντιπάλων του, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ερλινγκ Χάαλαντ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, είναι εκτός διεκδίκησης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Η Ρεάλ είχε τύχη και… Μπενζεμά: Προκρίθηκε με ήττα 3-2 από την Τσέλσι στην παράταση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: