Το «αντίο» του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς: «Γειά σας Καναρίνια, να προσέχετε»

Η αποχαιρετιστήρια φωτογραφία – ανάρτηση της Νόριτς προς τον Δημήτρη Γιαννούλη. Photo via X@Norwich City FC @NorwichCityFC/




Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποχωρεί απ’ τη Νόριτς έπειτα από 3,5 χρόνια παρουσίας στον αγγλικό σύλλογο και σε μήνυμα που ανέβασε την Τρίτη (21/5) στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αποχαιρέτησε τα «καναρίνια» και τους φίλους της ομάδας.

 

«Γεια σας Καναρίνια,

Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε μετά από 3,5 χρόνια. Ένα χρονικό διάστημα που με βοήθησε να εξελιχθώ και ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Υποφέραμε, γελάσαμε, αποτύχαμε και πετύχαμε μαζί και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Μακάρι αυτό το τέλος να το γιορτάζαμε με άνοδο, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως όλοι θέλαμε.

Αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Το συναίσθημα να παίζεις στο Carrow Road με τα παιδιά, με την κίτρινη και πράσινη φανέλα, μπροστά σε αυτούς τους καταπληκτικούς οπαδούς. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλους στον σύλλογο. Προπονητές, συμπαίκτες, επιτελείο. Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου. Ήταν μια φοβερή πορεία.

Να προσέχετε, Dimi».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Giannoulis (@giannoulis30)

 

Όμως και η ομάδα των “Καναρινιών” είπε το δικό της αντίο στον Γιαννούλη με ανάρτηση στις σελίδες της στα social media.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕΚ προς τους οπαδούς της: Η έδρα μας η μοναδική αήττητη, η μόνη χωρίς τιμωρία, η μόνη πάντα γεμάτη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: