Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα: «Πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω» [video]

H Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα μιλάει στους «Πρωταγωνιστές». Photo screenshot via youtube




Τις συγκλονιστικές στιγμές της επίθεσης με το βιτριόλι που άλλαξεγια πάντα τη ζωή της, περιέγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές», όπου αποφάσισε για πρώτη φορά να βγάλει τη μάσκα και να αποκαλύψει το πρόσωπό της.

«Έχω αποκτήσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης που είχα, πλέον κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου χαμογελάω και νιώθω ότι είμαι όμορφη. Νιώθω ότι είμαι όμορφη με κοιτάζω και λέω είμαι όμορφη» είπε η Ιωάννα στη χθεσινή συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και συμπλήρωσε:

«Η λέξη όμορφη δεν έχει να κάνει 100% με την εικόνα την εξωτερική έχει να κάνει με το πως νιώθω έχει να κάνει με την αγάπη που παίρνω καθημερινά από τους δικούς μου και έτσι έχω ξαναχτίσει όλο αυτό το συναίσθημα και την αυτοπεποίθηση και την ομορφιά που νιώθω πραγματικά μέσα μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Όπως είπε στους “Πρωταγωνιστές” η κίνησή της να ρίξει αμέσως νερό ήταν σωτήρια και ήταν και ο λόγος που σώθηκε το μάτι της. Όπως είπε στην αρχή δεν γνώριζε τι ήταν αυτό το καυστικό υγρό. «Ήξερα σίγουρα ότι είναι καυστικό. Δεν ήξερα ότι είναι βιτριόλι».

Πέρασε πάρα πολύ καιρός για να καταφέρει να περάσει ξανά από το σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση. Όπως είπε: «Κάποια στιγμή μετά από πολύ καιρό πέρασα από τον κεντρικό δρόμο και ένιωσα ταχυκαρδία και έφυγα. Και μια μέρα ένιωσα αρκετά δυνατή και αποφάσισα να έρθω στο σημείο για να ξεπεράσω το φόβο μου».

Δείτε το βίντεο:

Πριν ξεκινήσει η συνέντευξη προβλήθηκαν πλάνα με την Ιωάννα να μη φοράει την προστατευτική μάσκα.

 

Στο Γαλαξίδι κηδεύτηκε ο Γιάννης Σκαφτούρος: To μήνυμα της συζύγου του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: