H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει Τεν Χαγκ και ετοιμάζεται αν διώξει Ρονάλντο και άλλους 11

FILE PHOTO: O Κριστιάνο Ρονάλντο σε αγώνα της Manchester United. EPA, PETER POWELL




Ο Ερικ Τεν Χαγκ είναι έτοιμος για το ταξίδι στην Αγγλία, καθώς θα είναι οριστικά ο διάδοχος του Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός τεχνικός πέρασε από συνέντευξη, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και είναι έτοιμη η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ν’ ανακοινώσει την πρόσληψη του με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Γιουνάιτεντ έχει ολοκληρώσει τις επαφές με τη διοίκηση του Άγιαξ για τη λύση του συμβολαίου και είναι απλά θέμα χρόνου η πρόσληψη του.

Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο, καθώς όλα τα τυπικά έχουν τακτοποιηθεί. Επίσης ικανοποιήθηκε και η επιθυμία του Τεν Χαγκ να έχει στο πλευρό του στο «Ολντ Τράφορντ» τον βοηθό του στον Άγιαξ, Μίτσελ φαν ντε Γκαγκ.

Ετοιμάζεται το «ξεσκαρτάρισμα»

Η συντριβή που γνώρισε στο «Ανφιλντ» από την Λίβερπουλ με 4-0, απλώς επιβεβαίωσε την απογοητευτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων», αν και η ιστορική ομάδα, παραμένει στην διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για το νέο Champions League.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ, καταστρώνει τον σχεδιασμό του για την «νέα» Γιουνάϊτεντ και όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», αυτό συμβαίνει χωρίς να υπολογίζονται 12 (!) ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Πολ Πογκμπά, Τζέσε Λίνγκαρντ, Εντινσον Καβάνι, Νεμάνια Μάτιτς, Χουάν Μάτα και Λι Γκραντ, ενώ σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, στον κατάλογο με τους υπό αποχώρηση ποδοσφαιριστές, βρίσκονται επίσης και οι Φιλ Τζόουνς, Αλεξ Τέλες, Ααρον Γουάν Μπισάκα και Ερίκ Μπαγί. Οσον αφορά στον Μάρκους Ράσφορντ, η κατάσταση είναι ρευστή, δεδομένου του ενδιαφέροντος από Παρί Σεν Ζερμέν, Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα, ενώ ο Αντονι Μαρσιάλ, πιθανότατα θα παραμείνει στην Σεβίλλη.

Αντίθετα, ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς αυτή είναι η επιθυμία του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει σύντομα την τεχνική ηγεσία της Γιουνάϊτεντ και όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, που θα ζητήσει «διαζύγιο» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Τεν Χαγκ είναι απόλυτος σε θέματα πειθαρχίας και σε περίπτωση που ο CR7 απαιτήσει να αγωνίζεται σε κάθε ματς, ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», θα έχει μία πολύ καλή… δικαιολογία για να δώσει στον Πορτογάλο την ελευθέρας του…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Βρετανία

Η Ρεάλ νίκησε και Οσασούνα: Χρειάζεται από 0 έως 4 βαθμούς -το πολύ- για την 35η La Liga

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: