Το YouTube αποκλείει όσα κανάλια συνδέονται με Ρωσικά κρατικά ΜΜΕ

File Photo: To YouTube προσδοκά σε αύξηση του αριθμού των χρηστών του μετά την παροχή ελεύθερης πρόσβασης σε σειρές και εκπομπές. EPA/SASCHA STEINBACH *** Local Caption *** 53883779




Το YouTube μπλοκάρει με άμεση ισχύ την πρόσβαση παγκοσμίως σε κανάλια που συνδέονται με ρωσικά κρατικά χρηματοδοτούμενα μέσα ενημέρωσης, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, επικαλούμενη μια πολιτική που απαγορεύει περιεχόμενο που διαψεύδει ή υποβαθμίζει καλά τεκμηριωμένα βίαια γεγονότα.

Η μεγαλύτερη σε χρήση υπηρεσία ροής βίντεο στον κόσμο, η οποία ανήκει στην Google της Alphabet Inc, ανέφερε ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία εμπίπτει πλέον στην πολιτική της για βίαια γεγονότα.

«Οι κατευθυντήριες οδηγίες της κοινότητας μας απαγορεύουν την άρνηση περιεχομένου, την διάψευση ή την υποβάθμιση καλά τεκμηριωμένων βίαιων γεγονότων και αφαιρούμε περιεχόμενο σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία που παραβιάζει αυτήν την πολιτική», δήλωσε ο εκπρόσωπος Φαρσάντ Σαντλό. «Σύμφωνα με αυτό, με άμεση ισχύ, αποκλείουμε επίσης κανάλια YouTube που σχετίζονται με ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης, παγκοσμίως», συμπλήρωσε.

Mε πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΣ
Ελλάδα Αθήνα 

Για 15η μέρα στην κορυφή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με την ενημέρωση για την Ουκρανία

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: