Το πιο τρελό δίλεπτο στην παγκόσμια τηλεόραση: Η ρωσική εισβολή έφερε τρικυμία στο μυαλό Ινδού δημοσιογράφου [video]




Ενα από τα πιο τρελά δίλεπτα στην παγκόσια τηλεόραση πρέπει να είναι αυτό που συνέβη στην ινδική τηλεόραση.Ο Ινδός παρουσιαστής «τα χώνει» αγρίως, κατά το κοινώς λεγόμενο, σε έναν φιλοξενούμενό του.

Ο άνθρωπος που δέχεται τα πυρά βρίσκεται στο πάνω παράθυρο και στο μυαλό του παρουσιαστή είναι ο Ντάνιελ Μακ Ανταμς, εκτελεστικός διευθυντής του Ινστιτούτου Ron Paul, ενός αρκετά γνωστού (νεο)φιλελεύθερου think tank στις ΗΠΑ.

Το τι προηγήθηκε της συζήτησης δεν το γνωρίζουμε, όμως στο συγκεκριμένο σημείο ο παρουσιαστής της εκπομπής ξεκινά εναντίον του ένα σφυροκόπημα με διάφορα επιχειρήματα με προφανή αντιαμερικανική διάθεση. («Μη μας κάνετε διάλεξη, αν σας νοιάζει τόσο πολύ η Ουκρανία στείλτε στρατεύματα κλπ)

 

Κάποια στιγμή ωστόσο εμφανίζεται ο πραγματικός Μακ Ανταμς ο οποίος βρίσκεται στο …από κάτω τηλεοπτικό παράθυρο.

«Αγαπητέ παρουσιαστή δεν ξέρω γιατί μου φωνάζετε, αλλά δεν έχω προλάβει να πω λέξη», λέει στον δημοσιογράφο ο οποίος  έχοντας μπερδευτεί από τις λανθασμένες επιγραφές που συνοδεύουν τα ονόματα των δύο καλεσμένων (ο δεύτερος ειναι διευθυντής της εφημερίδας του Κιέβου Kyiv Post,) και επιμένει:

  • «Δεν φωνάζω σε εσάς αλλά στον κ. Μακ Ανταμς» λέει για να εισπράξει την απάντηση:
  • «Εγώ είμαι ο Μακ Ανταμς!. Και δεν έχω πει λέξη, οπότε σταματήστε να μου φωνάζετε!».
  • «Οκ το κατάλαβα, τα έχω μπερδέψει» καταλήγει ο παρουσιαστής ο οποίος ξαφνικά (ίσως) συνειδητοποιεί ότι τόση ώρα, ήταν εκείνος τελικά που …έκανε διάλεξη περί Ουκρανίας σε έναν Ουκρανό… Υπέροχος.

 

To αμερικανικό CBS ζήτησε συγνώμη από την Άγκυρα γιατί παρουσίασε ελληνική την Κωνσταντινούπολη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: