Oι στάχτες της νεκρής Μαριούπολης: Drone κατέγραψε τον όλεθρο που σκόρπισε ο ρωσικός Στρατός [video]

File Photo Ζοφερή εικόνα απόλυτης καταστροφής στη Μαριούπολη μετά τους βομβαρδισμούς των ρωσικών δυνάμεων Screenshot via twitter video dailymail.co.uk




Τον όλεθρο που άφησαν πίσω τους οι βομβαρδισμοί του ρωσικού Στρατού κατέγραψε drone που πέταξε πάνω από τη Μαριούπολη.

Με αξιωματούχους να μιλούν για «στάχτη μιας νεκρής γης», πλάνα πάνω από τη συνοικία  Livoberezhnyi που βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης, δείχνουν λεπτές γραμμές καπνού να παρασύρονται από τον αέρα αλλά και κατεστραμμένα συγκροτήματα κατοικιών. Στο έδαφος βρίσκονται πεσμένα δέντρα ενώ μόλις ένα κτίριο έμεινε ανέγγιχτο από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Στο μεταξύ δορυφορικές εικόνες που τραβήχτηκαν πάνω από άλλες περιοχές της Μαριούπολης δείχνουν τη ζοφερή εικόνα να επαναλαμβάνεται ως ένα «τοπίο κόλασης». Σύμφωνα με αξιωματούχο της πόλης «είναι σαφές ότι οι κατακτητές δεν ενδιαφέρονται για την πόλη της Μαριούπολης. Θέλουν να την  ισοπεδώσουν, να την κάνουν στάχτη νεκρής γης».

Στο μεταξύ η Ρωσία δήλωσε με ασυνήθιστα σαφείς όρους γιατί ένας από τους σημαντικούς πολεμικούς της στόχους είναι η κατάληψη της Μαριούπολης, στη νότια Ουκρανία.

Η κατάληψη αυτής της πόλης-λιμάνι στη νότια Ουκρανία θα δημιουργήσει μια ασφαλή χερσαία σύνδεση με την προσαρτημένη από τη Ρωσία χερσόνησο της Κριμαίας στη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ο αναπληρωτής απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για την ομοσπονδιακή περιφέρεια της Νότιας Ρωσίας Κίριλ Στεπάνοφ.

Mε πληροφορίες από dailymail.co.uk

Ο Πούτιν τιμωρεί και τον ρωσικό λαό: Μετά τη ζάχαρη, ελλείψεις σε φάρμακα ακόμη και σε σερβιέτες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: