Ο γερουσιαστής Γκράχαμ αναζητά έναν Ρώσο… Βρούτο για να βγάλει από τη μέση τον Πούτιν

Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ EPA, SHAWN THEW




Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ ήταν σαφής, όταν κάλεσε κάποιον στη Ρωσία «να βγάλει από τη μέση» τον πρόεδρο Πούτιν προσφέροντας στη χώρα του και τον κόσμο μεγάλη υπηρεσία.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ο γερουσιαστής είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων:

«Υπάρχει ένας Βρούτος στη Ρωσία; Υπάρχει ένας πιο επιτυχημένος συνταγματάρχης Στάουφενμπεργκ στον ρωσικό στρατό; Ο μόνος τρόπος να τερματιστεί αυτό είναι κάποιος στη Ρωσία να βγάλει από τη μέση αυτόν τον τύπο. Θα προσέφερε μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα του και στον κόσμο».

Σημειώνεται ότι η αναφορά στον Βρούτο οφείλεται στη δολοφονία με μαχαίρι του φίλου και ευεργέτη του Ιούλιου Καίσαρα ενώ ο συνταγματάρχης Κλάους φον Στάουφενμπεργκ είχε προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να σκοτώσει τον Αδόλφο Χίτλερ τον Ιούλιο 1944 βάζοντας ένα χαρτοφύλακα-βόμβα κάτω από το τραπέζι μιας σύσκεψης στο στρατηγείο του στη «Φωλιά του Λύκου».

Ο Γκράχαμ, στενός σύμμαχος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κατέθεσε την Παρασκευή πρόταση για την καταδίκη του Ρώσου προέδρου και των επικεφαλής του ρωσικού στρατού, τους οποίους κατηγόρησε ότι διαπράττουν «εγκλήματα πολέμου» και «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Πηγή Twitter

Το πιο τρελό δίλεπτο στην παγκόσμια τηλεόραση: Η ρωσική εισβολή έφερε τρικυμία στο μυαλό Ινδού δημοσιογράφου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: