Ξεφεύγει το ανέκδοτο με τους «Αυτόχθονες Ιθαγενείς»: «Εξώδικο» στη Βουλή για 217 τρισ. ευρώ [έγγραφα]

Αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, Αθήνα, Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021. Οι αρνητές διαμαρτύρονται για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και προβλέπουν εκτός των άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων σε δομές Υγείας και σε ευπαθείς ομάδες κατά του Covid-19. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




«Εξώδικο» στην Βουλή των Ελλήνων απέστειλαν οι αυτοαποκαλούμενοι «Έλληνες Αυτόχθονες ιθαγενείς » ζητώντας να τους καταβληθεί το ποσό των… 217.356.450.000.000 ευρώ, από τους 300 εκλεγμένους βουλευτές.

Το αστείο της υπόθεσης εκτός από το ίδιο το ποσό είναι το γεγονός ότι το έγγραφο επέδωσε δικαστικός επιμελητής και παρελήφθη από την ειδική γραμματεία του προέδρου της Βουλής.

Και με τον τρόπο αυτό η ομάδα των ανθρώπων αυτών προφανώς έχει την ψευδαίσθηση ότι κάτι νομιμοφανές συντελείται. Δεν εξηγείται αλλιώς τι επιζητούν διατυπώνοντας σε έγγραφα τέτοιες απίθανες θεωρίες και ζητώντας το σύνολο του τυπωμένου χρήματος της γης, ανεξαρτήτως νομίσματος.

Πραγματικά και μόνο η διατύπωση του αιτήματός τους δείχνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο μυαλό τους καθώς υποστηρίζουν, όσο σημασία μπορεί να έχει αυτό, ότι η οφειλή «έχει προκύψει από την ενεργοποίηση της μεταξύ μας Σύμβασης»

«Σας γνωστοποιούμε την οφειλή, η οποία έχει προκύψει από την ενεργοποίηση της μεταξύς μας Σύμβασης και παρακαλούμε για την άμεση εξόφλησή της. Η χρέωση προέκυψε από τις προϋποθέσεις και τους όρους της Σύμβασης και βαρύνει έκαστο εξ υμών αλλιώς αυτή ορίζει. Για πληροφορίες ως προς την εξόφληση της οφειλής σας ή για οτιδήποτε άλλο, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η περίοδος χρέωσης των 217.356.450.000.000 ευρώ είναι από 1.1.2022 έως 28.2.2022.

Παρά τη γελειότητα του αιτήματος υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα, είχαν μπει στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα και τελικά απαγγέλθηκαν κατηγορίες και έγιναν συλλήψεις. Αφορμή υπήρξε μεταξύ άλλων η δημοσιότητα που έλαβε ιστοσελίδα με τίτλο «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς», που καλεί σε αυτό που ονομάζει «ανάκληση αντιπροσώπευσης».

Οι διαχειριστές της «αμφισβητούν» ουσιαστικά τον ρόλο βουλευτών, κυβέρνησης, δικαστικών και εν κατακλείδι των απαγορεύσεων και κανονισμών για τον περιορισμό της πανδημίας. Δημοσιεύουν μάλιστα έναν ιδιότυπο τιμοκατάλογο, προτρέποντας τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να καταθέσουν αναφορές και μηνύσεις αξιώνοντας αποζημιώσεις πολλών χιλιάδων ή ακόμα και εκατομμυρίων ευρώ. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πατέρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ο οποίος με έγγραφο που έφερε την υπογραφή των «Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών» αξίωσε 2,7 εκατ. ευρώ από τη διευθύντρια δημοτικού επειδή ζήτησε self test από το παιδί του.

autoxthones1
autoxthones2

 

Το… πικρό πάρτι των εργαζόμενων στα Mc Donalds της Μόσχας λίγο πριν το κλείσιμο [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: