Λίγη ανοιξιάτικη λιακάδα, μάνταμ; Η 95χρονη Ελισάβετ πήγε βόλτα με την Jaguar στους κήπους Φρόγκμορ

File photo: Η φωτογραφία είναι από προηγούμενη βόλτα της βασίλισσας με την Τζάγκουαρ, αλλά η μαντίλα και τα γυαλιά ηλίου παρέμειναν και στην σημερινή της εξόρμηση. Screenshot via YouTube




Η βασίλισσα φαινόταν ευδιάθετη σήμερα το πρωί καθώς εθεάθη να οδηγείται έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ κάτω  από έντονη ηλιοφάνεια.

Η  95χρονη Ελισάβετ, εθεάθη να οδηγείται με την αγωνιστική προσωπική της πράσινη Jaguar X να περνά  από μια πέτρινη αψίδα του κάστρου του Ουίνδσορ  για να κάνει μια σύντομη πρωϊνη εξόρμηση στους κήπους Φρόγκμορ.

Φορώντας μια μαντίλα, γυαλιά ηλίου και ένα πράσινο μπουφάν, η βασίλισσα “πιάστηκε” από τον φακό των δημοσιογράφων να κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού του βασιλικού αυτοκινήτου, και σε ένα σημείο να κατεβάζει το σκίαστρο του αυτοκινήτου για να προστατεύσει τα μάτια της από τον ήλιο.

Τον περασμένο μήνα είχε ανακοινωθεί ότι το πρόγραμμα της Βασίλισσας βρίσκεται επί του παρόντος «υπό εξέταση», υποδηλώνοντας έτσι ότι είναι απίθανο να αναλάβει ξανά κάποιες σημαντικές δημόσιες υποχρεώσεις.

Πηγές που επικαλείται η Daily Mail τόνιζαν ότι η 95χρονη μονάρχης δεν είναι άρρωστη και «είναι αφοσιωμένη στα κρατικά της καθήκοντα όσο ποτέ».

Ωστόσο, ανώτεροι βασιλικοί βοηθοί -όπως και η ίδια η βασίλισσα- θεωρείται ότι έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι οι «αδυναμίες που έρχονται μαζί με τη μακροζωία» τελικά την αγγίζουν….

Πιστεύεται ότι η 95χρονη θα εξακολουθεί να παρευρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις όπου είναι δυνατόν, αλλά οι εμφανίσεις της θα περιοριστούν σημαντικά.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Από το Αφγανιστάν στις Κάννες: Ντοκιμαντέρ πρόσφυγα υποψήφιο για διάκριση στο φεστιβάλ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: